Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’in adı sosyal medyada var ama reytingde yok!

Hande Erçel’in adı sosyal medyada var ama reytingde yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Instagram hesabında 11 milyonun üzerinde takipçisi var… Her yaptığı paylaşım milyonlara ulaşıyor. Hesabında yaptığı paylaşımlara gelen etkileşim öyle yüksek boyutta ki, birçok ünlü ismi kıskandıracak nitelikte…

Internette her gün haberleri yapılıyor. Magazin basınında, gazetelerde, dergilerde her yerde haberleri ve fotoğrafları boy boy…

Ama gelin görün ki Hande Erçel ismi tek başına bir diziyi reytingin zirvesine yazdırmaya yeterli değil.

19 Kasım Salı günü ilk bölümü yayınlanan Azize dizisi AB grubunda ancak 9. oldu,totalde 11. sırada yer aldı, ABC1 grubunda ise 8. sıradaydı.

Reyting rakamları Azize dizisinin hiç de iyi başlamadığını gösterdi. Ancak fragmanlar milyonlar izlendi.Hande Erçel’in sosyal medyada yaptığı paylaşımlar etkileşim rekorları kırdı.

Instagram’da olay ama reytinglere etkisi az…

Instagram hesabında minik köpekleri ile pozunu paylaşan ve ‘Isırcam’ notuyla da beğenileri kazanan Hande Erçel’in paylaşımı 4 saat içinde 650 binin üzerinde beğeni alıp, 5000’den fazla yoruma ulaştı.

Hande Erçel'in adı sosyal medyada var ama reytingde yok! 7

Erçel, sosyal medya fenomeni belki ama Azize dizisine de bunun ne kadar katkısı olacağı merakla bekleniyor.

Zira dizinin reytinge, izleyicilerin ilgisine ihtiyacı var.

26 Kasım Salı akşamı yayınlanacak 2. bölüm büyük önem taşıyor. Bakalım Erçel’in hayranları ekran başında Azize dizisinin yukarıya taşıyacak mı?

Zira benzer reytingler Azize’nin ekranda kalması için yeterli gelmeyebilir.