Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan BAŞAK BURCU 21-27 Ocak haftalık burç yorumları!

Hande Kazanova’dan BAŞAK BURCU 21-27 Ocak haftalık burç yorumları!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu ve astrolog Hande Kazanova, haftalık burç yorumlarında önemli bilgiler sunmakta.

21 Ocak pazartesi günü saat 08.15’te sıfır derece Aslan Burcu’nda süper Kanlı Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.

Hande Kazanova bu konuda şu detayları vermekte: “Sıfır dereceler astrolojide çok önemlidir. Ancak bu Tutulma bizi çok tedirgin edecek anlamlar taşımıyor. Yaklaşık bir buçuk yıldan beri Aslan ve Kova hattındaki son Tutulma’yı bu sıfır derece Aslan Burcu’nda yaşayacağız.”

Bu hafta ay tutulması nedeniyle burçlarla ilgili önemli gelişmeler yaşanacak.

Hande Kazanova, cevapla.tv sitesindeki köşesinde yaptığı burç yorumlarıyla bu hafta için önemli gelişmelere işaret etmekte.

BAŞAK BURCU için 21-27 Ocak haftası için burç yorumlarını aşağıda bulabilirsiniz:

Bir olayın iç yüzüyle karşılaşabilirsiniz. Sağlığınıza gereken özeni göstermeniz gerekebilir. Aynı zamanda yurt dışı bağlantılı konu ve olayların bu Tutulma ile beraber hassas birtakım kararları içerdiğini de görebilirsiniz sevgili Başak ve yükseleni Başak olanlar.Yaklaşık bir buçuk yıldan beri Aslan ve Kova hattındaki Tutulma’nın sonuncusunu yaşıyorsunuz. Bu alanlarda hem sağlığınıza, hem işle ilgili konulara hem özel hayatınızda toparlamanız gereken durumlara çok ciddi anlamda enerjinizi harcadınız ve şimdi bu son Tutulma bu alanlarda yaşayacağınız son gelişmeleri karşınıza getirebilir.

Bu yüzden sağlığınıza gereken özeni göstermeyi unutmayın. Kalp bölgenizi ve sağlığınızı koruyun. Aynı zamanda sırt ağrısı ve sırt bölgesinin sıkıntı ve problemleriyle karşı karşıya kalabilirsiniz.Bu dönemde kendinizi hayatın akışına bırakmak önemli olacaktır sevgili Başak’lar. Yaşam enerjinizi yukarıya çekecek insanların ve olayların içerisinde olmaya özen gösterin.Bu hafta özellikle salı günü ev, aile, yuva alanlarınızda güzel şanslar karşınıza gelecek.

Diğer taraftan konulara gerçekçi gözle bakmayışınız ve diğer insanlardan alacağınız görüşlerin yanıltıcı etkiler içeriyor olması kolay aldanmaları da karşınıza getirebilir.Hem özel ilişkilerinizde hem de ev ile ilgili adım atacağınız birtakım konularda dikkatli olmaya özen gösterin. Çarşamba günü, çocuğunuz varsa ve özel hayatınızda sevdiğiniz insanla olan bağlantılarınıza dikkat edin.Birbirinize karşı sinirli ve agresif yaklaşımlar sergileyebilirsiniz.

Perşembe gününden sonra iş hayatınızı daha fazla seveceğiniz ve önemseyeceğiniz bir döngüye giriş yapacaksınız. Günlük hayatınızı daha etkin bir şekilde organize edeceksiniz. Diğer taraftan beraber çalıştığınız insanlarla olan iletişiminiz hızlanırken başkaları için koşturmaktan ve bir şeyler yapmaktan da mutluluk duyacaksınız. Özellikle iş alanlarınızda sıkıntı ve problem yaşadığınız insanlar varsa onlarla durum ve olayları düzeltmek anlamında şanslı bir 15 gün içerisine girmiş bulunuyorsunuz. Güzel bir hafta ve Tutulma olsun.