Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan Koç burcu aylık yorumu! Mart ayında burcunuz ne diyor?

Hande Kazanova’dan Koç burcu aylık yorumu! Mart ayında burcunuz ne diyor?

tarafından ker_def

Bir döneme damga vuran dizilerde rol alan Hande Kazanova, 2012 yılından itibaren ise astroloji konularına odaklandı. Şu sıralarda hem televizyon ekranlarında hem internet platformlarında Hande Kazanova’nın burç ve astroloji yorumları bir hayli beğeniyle takip ediliyor.

Mart 2019 ayı için tüm burçlarla ilgili yorumlarda bulunan Hande Kazanova, aşk, para, kariyer konularında önemli bilgiler sunmakta. Cevapla.tv sitesinde takipçilerine bilgiler sunan Hande Kazanova, aylık burç yorumlarında burcunuzun size ne anlattığına değiniyor.

Hande Kazanova’nın Mart ayı Koç burcu yorumu şu şekilde:

Mart ayına sosyal çevre bağlantılarınızla hızlı bir şekilde giriş yapacaksınız sevgili Koç ve yükselen Koç’lar. Özel hayatınızın dışında bu ay daha çok değişik çevrelerde insanlarla beraber olmak isteyecek, yeni ortamlarda tanışacağınız insanlardan fayda göreceksiniz.Arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızı kuvvetlendireceğiniz, demokratik ve daha anlayışlı yönlerinizi ön plana çıkartacağınız aylardan bir tanesi olacak.

Mart başında Merkür gerileyecek.5 Mart itibariyle Merkür’ün gerilemesi ile geçmiş konu ve olaylarla bir kez daha yüzleşebilirsiniz. 28 Mart’a kadar çok büyük girişimlerden, anlaşmalardan ya da birtakım verilecek sözlerden uzak durmaya özen göstermelisiniz.Diğer taraftan hem yakın çevre ilişkileriniz, iletişim ayağınız ve günlük hayatın iş akışında birtakım sıkıntı ve problemler, iletişim sorunları karşınıza gelebilir.

Bu Merkür gerilemesi programatik bir derecede başlayacak. 10 Mart’a kadar durum ve olayları toparlamak ya da bu olaylar karşısında psikolojik olarak kendinizi iyi hissetmemek gibi etkilere karşı da dikkatli olmakta fayda var.6 Mart’ta bir Yeniay oluşacak. Bu Yeniay sizi desteklemeyecek sevgili Koç’lar. Durum ve olayları, planları ve yapacaklarınızı bir kez daha gözden geçirmeye özen gösterin.

20 Mart’tan sonra Güneş, sizin burcunuza geçecek. Kendinizi daha şanslı, iyimser, mutlu ve hayatta karşı güçlü hissedeceksiniz. Harekete geçme isteğiniz 20 Mart’tan sonra hızlanabilir. 21 Mart’ta oluşacak Dolunay ile beraber özel hayatınız, ikili ilişkileriniz ve ortaklaşa atacağınız adımlarda önemli duygusal sonuçlarla karşılaşacaksınız. Güzel bir ay olsun.