Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir ne yaptın? Bir poz verdi, bakan dönüp bir daha bakıyor!

Demet Özdemir ne yaptın? Bir poz verdi, bakan dönüp bir daha bakıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakteriyle ekranlara gelen Demet Özdemir, son dönemin çok konuşulan genç oyuncularından birisi. Özdemir, instagram’da yaptığı paylaşımlarla da takipçileri tarafından ilgiyle izleniyor. Dizinin setinden bol bol fotoğraf ve videolar paylaşan oyuncu, hayranlarını da çok mutlu ediyor.

29 yaşındaki genç oyuncu, dansla başladığı kariyerine daha sonra oyunculuk dersleri alarak devam etti ve 9 yıldır dizi-sinema sektöründe. Bir önceki dizisi Erkenci Kuş ile kariyerinde büyük bir çıkış yakaladı.

Can Yaman ile oynadığı romantik komedi dizisinin ardından ise bu kez dram dizisinde rol almak istedi ve istediğini de yaptı. İzleyici onu dram türünde de başarılı buluyor ve beğeniyor.

Demet Özdemir, son dönemde de yeni aşkı müzisyen ve oyuncu Oğuzhan Koç ile gündeme gelmekte. Başta ilişkilerini saklasalar da ortaya çıkmasıyla birlikte şimdi daha rahat oldukları yaptıkları sosyal medya paylaşımlarıyla da görülüyor.

Demet Özdemir, instagram’ı sık kullanan bir ünlü olarak, takipçilerinin de markajında. Her giydiği, her yaptığı ile sosyal medyanın gündemine gelen oyuncu, yine bir paylaşımıyla dikkatleri çekti.

Oyuncu, dizideki karavanından aşağıdaki pozu verdi. Story bölümünden yayınladığı fotoğraf ise sosyal medyada beğeni topladı…