Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya mesajı aldı! Songül Öden’in gönlünü alıp cümle aleme de gösterdi!

Hazal Kaya mesajı aldı! Songül Öden’in gönlünü alıp cümle aleme de gösterdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü ve başarılı oyuncular Hazal Kaya ve Songül Öden, sanat dünyasında az bulunur dostluklarıyla dikkat çeken iki isim. Uzun yıllardır dost olan ikili, bir araya geldiklerinde keyifli anlarını takipçileriyle de sosyal medyadan paylaşıyorlar.

Onları sosyal medyadan takip edenler de ikilinin çok yakın olduğunu zaten biliyor. Öyle ki Hazal Kaya’nın oğlu Fikret Ali için Songül Öden adeta teyzelik yapıyor. Fikret’i çok seven ve onu gerçek teyzesi gibi bağrına basan Songül Öden, yaptığı küçük bir kinayeyle Hazal Kaya’yı sosyal medyada ufaktan taşlamıştı.

Oyuncu, Fikret’i kucağına aldığı bir fotoğrafa yaptığı yorumla dikkatleri çekti. Zira Hazal Kaya’ya gönül koyduğunu anlatan bir cümle eklemeyi ihmal etmemişti. “Ben bugün Fikomun halasıyım… Bence anlaşılmıştır” notunu düşen Songül Öden’in, bir şekilde Hazal Kaya’ya bir kırgınlığı olmuş galiba!

Teyze iken halalığa terfi eden Songül Öden’in daha önce söylediği bir söz, durumu da açıklamaktaydı aslında. Öden, Fikret’in teyzesi olarak çok şanslı olduğunu söyleyip “Babasını da çok sevdiğimden, annesine kızınca hemen halası olabiliyorum” demişti.

Songül Öden, tam da bu nedenle teyzelikten halalığa terfi edip ‘Bence anlaşılmıştır’ dediğinde Hazal Kaya da durumu farkedip “Hmm kızmış bana” notuyla aşağıdaki paylaşımı yapmıştı.

İkilinin aralarındaki ufak esprileşmeye neden olan durum ne bilemiyoruz ama aynı günün akşamında tatlıya bağlandığını da Hazal Kaya yaptığı son paylaşımla ortaya koydu.

Şükran Ovalı’nın da yer aldığı fotoğrafta 3 ünlü isim bir araya gelip keyifli bir anın fotoğrafını paylaştılar. Böylelikle Hazal Kaya ve Songül Öden’in esprili atışmalarının da tatlıya bağlandığı görüldü.

Kaya, bir güzel paylaşım daha yapıp, Songül Öden ile fotoğraflarına “I love you to the moon and back” (Seni her şeyden fazla seviyorum) notuyla da arkadaşının gönlünü alarak sevgisini de herkese göstermiş oldu…

İşte o paylaşımlar:

Hazal Kaya mesajı aldı! Songül Öden'in gönlünü alıp cümle aleme de gösterdi! 9

Hazal Kaya mesajı aldı! Songül Öden'in gönlünü alıp cümle aleme de gösterdi! 10

Hazal Kaya mesajı aldı! Songül Öden'in gönlünü alıp cümle aleme de gösterdi! 11