Ana sayfa Güncel Haberler Beren Saat ile Mehmet Günsür’ün iltifat yarışı!

Beren Saat ile Mehmet Günsür’ün iltifat yarışı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atiye dizisinde başrolde yer alan Beren Saat ve Mehmet Günsür, dizinin galasında basına konuştu.Açıklamalar sırasında hem Beren Saat hem de Mehmet Günsür partneri ile birlikte çalışmanın memnuniyetini belirtin ifadeler kullandı.

Sadece sözlerle değil mimiklerle de bakışlarla da birbirlerinden iyi elektrik alan iki ünlü oyuncu, uyumlu bir görüntü de çizdi.Hem Beren Saat hem de Mehmet Günsür, tüm ekip arkadaşlarının da özel olduğunu ve onların da büyük çabaları olduğunu belirterek, “biz” demenin gururunu yaşadı.

Beren Saat,Atiye’yi özel bir proje olarak tanımladı ve “Mehmet ile beraber, partnerim olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum. Çok güzel bir hikayeyi anlatmaya çalıştık.Burada gerçekten, burada olması tesadüf olmayan çok kabiliyetli, hayal kuran, bu işi aşkla yapan çok güzel bir ekiple çalıştık. O yüzden heyecanlıyız. Bir anda da yaptığımıza güveniyoruz. Netflix’in bize özgür bir alan sunması, onların güvenini arkamızda hissetmekte çok özeldi” açıklamasını yaptı.

Mehmet Günsür de aynı şekilde Beren Saat’e iltifat etti ve tüm ekibin de harika olduklarını, çok iyi olduklarını anlattı. “Biz yaptığımız şeyi çok sevdik” diyen Mehmet Günsür ve Beren Saat’in gülümseyen yüzleri her şeyi anlatmaya yetiyordu.

Uçankuş TV’de yayınlanan röportajın detaylarını videoda bulabilirsiniz: