Ana sayfa Dizi Haberleri Hazır olun, oyun yeni başlıyor! Yasak Elma’ya katılacak üç yeni isim ile her şey sil baştan!

Hazır olun, oyun yeni başlıyor! Yasak Elma’ya katılacak üç yeni isim ile her şey sil baştan!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların bol entrikalı, dram ve komediyi aynı anda yaşatan, her bölüm şaşkına çeviren, kural tanımayan, mantığı alt üst eden dizisi Yasak Elma, yeniden ve başka bir heyecanla ekrana gelmek için gün sayıyor! Bilindiği gibi 85. bölümde Halit Argun karakteri diziye veda edecek. Talat Bulut’un ayrılacağı öğrenilmiş ve arkasından 4 oyuncunun daha vedasıyla herkesi şaşırtan kararlar alınmıştı.

Med Yapım imzalı dizinin 85. bölümünden sonra işler iyice karışacak, dengeler değişecek, kurallar yeniden yazılacak! Diziden Yiğit, Lila, Kaya ve Kerim karakterleri gidiyor ve üç yeni karakter geliyor.

Kemik kadroda Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Şafak Pekdemir gibi isimler yerini korurken, Barış Kılıç, Doğaç Yıldız, Buçe Buse Kahraman ve Gökhan Alkan da diziden ayrılacak.

Hazır olun, oyun yeni başlıyor! Yasak Elma'ya katılacak üç yeni isim ile her şey sil baştan! 9

Yerlerine gelecek yeni isimler ise belli olmaya başladı. Kısa bir süre önce Savaşçı dizisinden ayrılan Berk Oktay’ın Çağatay isimli karakteri oynayacağı yapım şirketinin de sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile netleşti.

Bugün gündeme gelen yeni haber ise izleyenleri daha da heyecanlandırdı. Zira diziye iki usta isim daha geliyor. Heyecan yaratan bu iki isim Erdal Özyağcılar ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu.

Hazır olun, oyun yeni başlıyor! Yasak Elma'ya katılacak üç yeni isim ile her şey sil baştan! 10

Gülenay Kalkan Ünlüoğlu, geçtiğimiz yıl Ekim ayında kaybettiğimiz ve Tarık Ünlüoğlu’nun kendisi gibi oyuncu olan eşi.
Hazır olun, oyun yeni başlıyor! Yasak Elma'ya katılacak üç yeni isim ile her şey sil baştan! 11

Dizinin yeni oyuncuların katılımıyla birlikte büyük bir değişim geçireceği, yapılan açıklamadan da görülüyor. İki usta oyuncu ve Berk Oktay’ın dahil olacağı dizide kuralların baştan yazılacağı belirtilirken bu yıldız isimlerin katılımıyla birlikte tüm dengelerin değişeceği ve dizinin yeni bölümlerindeki heyecan dozunun da kat kat artacağı ifade ediliyor.

Yapılan açıklamaya bakılırsa Yasak Elma yeni sezonda reytingleri kaybetmemek adına radikal bir değişiklik yapma kararı aldı. Bunun sonuçlarını önümüzdeki günlerde göreceğiz ama ayrılacağı bilinen 5 oyuncunun ne şekilde diziden gideceği ise merak konusu.

Yapımcılığını MEDYAPIM’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Öztürk’un oturduğu ve senaryosunu Melis Civelek – Zeynep Soyata’nın kaleme aldığı dizinin yeni bölümü her Pazartesi saat 20.00’de FOX’ta.