Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisinin 2. sezon için dönüşü bir başka olacak!

Hekimoğlu dizisinin 2. sezon için dönüşü bir başka olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hekimoğlu dizisi, Kanal D’nin üzerine titrediği dizi projelerinden birisi oldu. ABD’de yayınlanan ünlü House MD’nin Türk uyarlaması olan Hekimoğlu, farklı kültürel dokular olması nedeniyle bir hayli değişime uğrayarak adapte edildi. Bu nedenle de Amerikan orijinal hali ile arasında ciddi farklılıklar bulunuyor.

Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz gibi isimlerle birlikte Hekimoğlu dizisinde Damla Colbay da başrolde yer alıyor. Dizide Zeynep karakteri ile izlediğimiz oyuncu, 2. sezonu heyecanla bekliyor. Koronavirüs pandemesi nedeniyle Hekimoğlu dizisinin toplam 14 bölümü yayınlanmıştı.

Damla Colbay, Hekimoğlu çekimleri başlayana kadar tatil için İzmir’e gideceğini söyledi. Oyuncu sette çok iyi bir ortamın oluştuğu bir dönemde pandeminin araya girdiğini ve geri dönüşlerinin de çok heyecanlı, istekli olacağını ifade etti.

Hekimoğlu dizi setinde ekip olarak tam birbirlerine alıştıkları bir dönemde koronavirüs olayının geldiğini ifade eden Damla Colbay, “Şu an daha fazla çalışma isteği, arkadaşlara özlem, set ortamına özlem tabii ki çok fazla. Her şey daha bir coşku ile başlayacak bence.Bunların da değerini anlamış olduk. O anlamda dört gözle başlamayı bekliyorum” diye konuştu.