Ana sayfa Güncel Haberler Hekimoğlu’nun Zeynep’i Damla Colbay’ın bilinmeyen özelliği ortaya çıktı!

Hekimoğlu’nun Zeynep’i Damla Colbay’ın bilinmeyen özelliği ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hekimoğlu dizisi Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin başrollerinden birisi de Damla Colbay… Zeynep karakterine hayat veren Colbay’ın başarılı performansı ile diziye renk kattığı bir gerçek.

Ancak Colbay sadece bir oyuncu değil, aynı zamanda yazarlık yönü de var… Daha 8 yaşındayken babasının eve getirdiği yaralı bir kumru ile kurduğu yakınlık sonrasında hislerini kağıda dökmeye başlayan oyuncu, ilk dörtlüğünü de kumrusu için yazmış. Ardından da günlük yazmaya başlamış.

Hekimoğlu'nun Zeynep'i Damla Colbay'ın bilinmeyen özelliği ortaya çıktı! 7

Hürriyet gazetesine konuşan Damla Colbay, hayata karıştıkça da yazmanın artık kendisinde engellenemez bir durum olduğunu 2019 yılında da ilk kitabı için çalışmalara başladığını söyledi.

Colbay kitabıyla ilgili şu detayları verdi: “Hayalimde çocuklara enerji ve şifa yöntemlerini anlatan masallar yazmak vardı. Ama yazdıkça büyüklere masallara dönüştü. Affetmek, koşulsuz sevmek ve kendini kabul etmekle ilgili üç güzel masalım ve kilitli kutulardan çıkardığım şiirlerim var.”