Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai 7. bölümde neler olacak? Gönül’ün kan donduran planı şoke edecek!

Hercai 7. bölümde neler olacak? Gönül’ün kan donduran planı şoke edecek!

tarafından zk zk

Yarın akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek olan atv’nin Hercai dizisinde sürpriz gelişmeler yaşanacak.

Her Cuma nefessiz izlenen Hercai bu hafta da çok konuşulacak! Kurşunla temizlenmeyen namus, nikahla mı temizlenecek?

Miran’ın evli olduğu gerçeğiyle karşılaşan Reyyan, Azat’ın teklifini kabul ediyor. Bir yandan Miran’ın nikahlı bir karısı olduğu gerçeğiyle de baş etmeye çalışan Reyyan, Azat’ın kanatlarının altına mı giriyor?

Tüm Şadoğlu Konağı’nı karşısına alarak Reyyan’ın elini tutan Azad’ın söyledikleri yüreklere dokunacak! Azat’ın “Reyyan benim helalim olacak. Temizliyorum namusunu ama kurşunla değil, nikahla temizliyorum” cümleleri Şadoğlu Konağı’nda deprem etkisi yaratıyor!

Hercai 7. bölümde neler olacak? Gönül'ün kan donduran planı şoke edecek! 7

MİRAN, REYYAN’I AZAT’A YAR EDECEK Mİ?

Azat’ı dinlerken dişlerini sıkan, gözleri dolan, ne yapacağını şaşıran Miran, Reyyan’ın Azat’a yar olmasını kaldırabilecek mi?

Tüm bu olanlardan sonra Miran’ın kendisine döneceğine inanan Gönül’ün şimdiki planları ne? Gönül’ün kan dondurucu planlarını duyan Sultan ne yapacak?

Yapımcılığını, Mia Yapım Banu Akdeniz’in üstlendiği dizinin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İlay Erkök, Duygu Yetiş ve Gülçin Hatıhan paylaşıyor.

‘Hercai’ nefes kesecek yeni bölümüyle Cuma günü 20:00’de atv’ de!