Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisi büyük bir konuda çok büyük iş yapıyor, farkında mısınız?

Hercai dizisi büyük bir konuda çok büyük iş yapıyor, farkında mısınız?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2019 yılında yayın hayatına başladığı zaman herkeste şoke eden bir etki bırakan Hercai dizisi, kısa sürede çok büyük başarılar elde etti. Akın Akınözü ve Ebru Şahin, iki başrol oyuncusu olarak öne çıktı. Bu süreçte dizi dijital dünyada da çok hızlı bir yükseliş sergiledi. Sosyal medya hesapları hızla büyüyen Hercai dizisinin youtube kanalı da büyük bir sıçrama yaptı.

Hem dizinin bölümleri hem de fragmanlar milyonlarca izlenme oranlarına ulaştı. Abone sayısı da çok hızlı bir şekilde yükseldi ve bu da üst üste ödüller getirdi.

2,5 milyon aboneye oluşan Hercai dizisinin youtube kanalı açıldığı günden bu yana 885 milyona yakın görüntülenmeye ulaştı.

Youtube tarafında 2,5 milyon abone rakamını geride bırakması nedeniyle ödüllendirilen Hercai dizisine Gold Ödül verildi.

Dizinin yapımcısı Banu Akdeniz, “Bu başarının sırrının samimiyetimiz olduğuna inanıyorum. Bize inanmasaydınız Hercai sevenleriyle buluşamayacaktı. Bu mutlulukları ve onuru yaşayamayacaktık. İyi ki varsınız” diye konuştu.

blank

“Hercai ilk YouTube ödülünü, ‘Youtube 2019’un en çok izlenenleri’nden oluşan Rewind 2019 listesinde eğlence kategorisinde 1. olarak yer almıştı.

Ayrıca Hercai Youtube’ta en hızlı 1 milyon ve 2 milyon abone seviyesine ulaşan dizi olarak rekor kırdı. Hercai Youtube’ta şu anda 2,5 milyondan fazla aboneye sahip ve bu rakam her geçen gün katlanarak artıyor.”