Ana sayfa Sosyal Medya Hercai dizisinden ayrılan isme, Ebru Şahin’den duygusal veda

Hercai dizisinden ayrılan isme, Ebru Şahin’den duygusal veda

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv’nin Pazar akşamları ekrana gelen sevilen dizisi Hercai, 3. sezonuyla yoluna devam ediyor. Ancak diziden ardı ardına bazı karakterler ayrılmaya başladı. Geçtiğimiz haftalarda 3 oyuncu diziye veda etmişti. Bir başka ismin daha vedası söz konusu. Dizinin başrolünü Akın Akınözü ile paylaşan Ebru Şahin, ayrılan arkadaşlarının ardından sosyal medyadan duygusal veda mesajları yayınlıyor.

Bir süre önce Hercai dizisine Ahmet Kayakesen, Ahmet Tansu Taşanlar, Oya Unustası veda etmişti. Yeni bölümde ise dizide Hazar karakterini oynayan Serhat Tutumluer’in ayrılığı söz konusu.

Hercai dizisi, yeni sezona başladığında bir süre kan kaybetti ama hikayesini toparlayan dizi, daha sonra yine reytingleri yükseltti. Yılbaşından sonra Cuma akşamından Pazar akşamlarına alınan dizinin Total’de ortalama seviyeyi korusa da AB ve ABC1 kategorilerinde düşük reyting alması da gözlerden kaçmıyor.

Dün akşam yayınlanan 65. yeni bölümde Cihan istemeden de olsa Hazar’ı vurdu. Azize’nin tanık olduğu olayda Hazar can verdi. Bu sahne ile birlikte Hazar’ı oynayan Serhat Tutumluer de diziye veda etti.

Hercai dizisinden ayrılan isme, Ebru Şahin'den duygusal veda 8

Şahin, birlikte çekilen bir fotoğraflarını paylaşarak Tutumluer için şunları yazdı: “Canım Serhat Tutumluer ile şimdilik son dansımızı yaptık. Nasıl olsa instagramın yok o yüzden sana sataşamadım her an beni çok özleyeceğini herkes bilsin. Yav lordum, biz de seni çok özliycez.”

Hercai dizisinden ayrılan isme, Ebru Şahin'den duygusal veda 9