Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinin başarısının altında yapımcı Banu Akdeniz’in felsefesi yatıyor!

Hercai dizisinin başarısının altında yapımcı Banu Akdeniz’in felsefesi yatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv’de yayınlanan Hercai dizisi Mia Yapım imzalı bir proje. Şirketin sahibi ise Banu Akdeniz… Hercai dizisi 2. sezonunu tamamladı ve 3. sezonda da devam edecek projeler arasında yer alıyor.

Mia Yapım’ın yaz aylarını keyiflendirecek yeni bir projesi daha var. Kanal D’de yayınlanacak olan Çatı Katı Aşk isimli dizinin arkasında da Banu Akdeniz imzası var. Akdeniz, geçtiğimiz gün Çatı Katı Aşk oyuncuları Furkan Andıç, Yiğit Kirazcı ve Nilay Deniz ile çektirdiği fotoğraflarla dikkat çekmişti.

Mia Yapım, 15 yılını kutluyor. Daha önce çizgi filmden tv programlarına, dizilerden özel belgesellere kadar birçok proje yapan şirket, sinema filmlerine de imza attı. Son dönemde ise Mia Yapım dizileriyle adından söz ettiriyor. Banu Akdeniz’in felsefesi özellikle başarılı dizilerin oluşmasını sağladı.

Hercai ve çekimlerine yeni başlanan Çatı Katı Aşk, Mia Yapım’ın gündemdeki dizileri. Daha önce ise; Avrupa Avrupa, Kocamın Ailesi, Aşk Yalanı Sever, Ateşböceği isimli diziler Mia Yapım tarafından hazırlanmıştı.

blank

Instagram’da katıldığı canlı sohbette Banu Akdeniz, başarılı projelere imza atmasını sağlayan felsefesini de açıkladı. Ünlü yapımcı,”Dizinin başarısında en önemli unsur senaryodur, bu nedenle hiçbir oyuncu senaryodan daha büyük bütçe almamalı. Ben bu kuralı uyguluyorum” diyerek önemli bir detay verdi.

blank

Senaryoya bu kadar değer veren ve bütçe harcamaktan çekinmeyen Banu Akdeniz, Hercai gibi bir dizinin yaratım sürecinde de hiçbir fedakarlıktan kaçınmamıştı.

Banu Akdeniz’in hikayeye verdiği bu önem, projelerinin de başarılı olmasını sağlıyor.

Banu Akdeniz, Çatı Katı Aşk’ın ilk bölümde yer alan bir ralli sahnesinde co-pilot olarak kısa bir sahnede yer alacak.