Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisinde şaşırtan Özcan Deniz’in menemen anısı!

İstanbullu Gelin dizisinde şaşırtan Özcan Deniz’in menemen anısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İstanbullu Gelin setinde Özcan Deniz’in menemenleri çok meşhurmuş! İstanbullu Gelin, hafızalardan kolay kolay çıkmayacak dizilerden birisiydi. Aslı Enver ile Özcan Deniz’in başrolünde yer aldığı dizide, birçok önemli isim de bulundu. Dizi 3 sezon sürdü ve toplam 87 bölüm olarak yayınlandı. 3 Mart 207 tarihinde başlayan müthiş hikaye, 31 Mayıs 2019’da son buldu.

Yurt dışında satışları yapılan ve farklı ülkelerden de insanları çok etkileyen İstanbullu Gelin dizisinin setini görenler ise bir hayli şaşılacak olaylara şahit oldu. Dizinin setindeki müthiş arkadaşlık ortamı, samimiyet başarının da önemli nedenlerinden birisiydi.

İstanbullu Gelin dizi setinde iletişim konularını sağlayan Aslı Başar, dizidoktoru.com sitesindeki yazısında, bazı detaylar paylaştı. Ünü Türkiye sınırlarını aşan dizinin setine bir grup yabancı ziyaretçi geldi. Angola, Sırbistan, Romanya’dan gazetecilerden oluşan ziyaretçiler Boran Konağı’na giderek burada seti gördü.

Aslı Başar bu gruba seti gezdirdiğini belirtti ve yaşanan ilginç olayı şöyle aktardı: “Ekibe seti gezdiriyorum, konak dışında ekibin hazırlandığı yerleri de görmek istediler. Makyaj, kostüm odası gibi kamera arkasında kalan hazırlık bölümlerimizi tek tek gezerken içlerinden biri yanlışlıkla yemekhane bölümüne girdi. Bir de ne görsünler Faruk Boran (Özcan Deniz) kardeşleriyle ocak başında menemen yapıyor. Hepsi şokta! Başrol oyuncusu koca tencerenin başında biberle domatesleri kavuruyor.”

İstanbullu Gelin dizisinde şaşırtan Özcan Deniz'in menemen anısı! 7

O gün sette Özcan Deniz’in yemek yapma günüymüş. Sette Özcan Deniz’in yaptığı menemenler de çok beğeniliyormuş. Her gün sette yemekleri bir oyuncunun yaptığı da bu yazıyla anlaşıldı.

İstanbullu Gelin dizisinin setindeki bu arkadaşlık ortamı, dizinin de başarısının en önemli sebeplerinden birisiydi.