Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinin günü değişti, yerine Akıncı dizisi geliyor!

Hercai dizisinin günü değişti, yerine Akıncı dizisi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin yeni ve iddialı projelerinden birisi olan Akıncı dizisi, yayına girmek için gün sayıyor. Fantastik-bilimkurgu tarzındaki Akıncı dizisinde Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi başrollerde oynuyorlar. Kanalın diziyi Cuma akşamı gibi iddialı yapımlarla aynı güne alması, iddiasını da yüksek tuttuğunun bir göstergesi.

Hercai dizisi gibi rüştünü ispatlamış ve kemik kitlesiyle birlikte reytingleriyle de kanalın yüzünü güldüren bir dizinin Pazar akşamı yayınlanmasında bir sakınca görülmediği de anlaşılıyor.Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in başrolünde oynadıkları dizi, sezon başında reytingleri düşük olsa da hikayenin toparlanmasıyla birlikte yükselişe geçti.

Normalde kanalların reytingi düşen dizileri bir başka güne çekerek son bir şans verme durumu yaşanıyor ancak bu kez durum farklı. atv, iddialı bir yapımı olan Hercai’yi Pazar gününe alarak iddialı bir gün olan Cuma’dan kurtarmış oldu. Böylece diziye Pazar akşamları yeni bir fırsat daha açıldı.

Hercai dizisinin günü değişti, yerine Akıncı dizisi geliyor! 7

Kanalın Akıncı dizisine de çok güvendiği, Cuma akşamı dişli rakiplerin olduğu bir güne almasından belli oluyor.

Dizinin fragmanlarını izleyenler, çok farklı bir projenin geldiğinin de farkında. Ekrandaki diziler arasında bambaşka bir yere oturacağı da belli. Zira konusu da hikayesi de çok farklı. Bir süper kahraman hikayesi olarak uzun bir çalışma sürecinin sonunda Akıncı, yayına hazırlandı.

Hikaye ile birlikte teknoloji de konuşacak dizide özel efektler ve görsel şovlar yer alacak. Büyük bir titizlikle hazırlanan dizi, 1 Ocak Cuma akşamı saat 20.00’da izleyicilerle buluşacak.