Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinin Yaren’i İlay Erkök’ün başına gelen olay akıllara zarar!

Hercai dizisinin Yaren’i İlay Erkök’ün başına gelen olay akıllara zarar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlay Erkök, atv ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Hercai dizisinde başarılı performansıyla yer alıyor. Dizinin kötü kadını Yaren’e hayat veren oyuncu, aslında sette komedi çektiklerini söyleyecek kadar da rahat.

Sabah gazetesindeki röportajında dikkat çeken ifadeler kullanan İlay Erkök, dram dizisi yapmalarına rağmen setteki durumun farklı olduğunu ve çok eğlendiklerini anlattı.Ünlü oyuncu, “Her ne kadar yaptığımız dizi dram olsa da biz ekiple komedi çekiyoruz bence. Çok eğlenceli geçiyor set. Dizinin Mardin’de çekilmesi de ekip arasındaki ilişkinin daha sağlam olmasını sağladı” açıklamasında bulundu.

Yaren ile ilgili vatandaşlardan ilginç tepkiler de alan İlay Erkök’ün, yaşadığı bir sağlık sorunu sonrasında başına gelenler akıllara zarar bir tabloyu da ortaya koyuyor.

Erkök, yaşadığı o ilginç durumu şöyle anlattı: “Yolda sokakta ‘Yaren’le ilgili komik diyaloglar yaşıyorum. Diz kapağımla ilgili bir sıkıntım var, bir gün fizyoterapiste gitmiştim. Orada bekleyen hastalar bana ‘Ee yaptıkların er ya da geç ayağına dolanacak’ gibi tatlı tatlı bana laf attılar. Doktor ilaç yazacağı zaman kapıdan girip engellemeye kalktılar. Eğer iyileşirsem kaldığım yerden kötülük yapmaya devam edermişim.”