Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai’nin başarısı için Ebru Şahin, Fransa yollarına düştü!

Hercai’nin başarısı için Ebru Şahin, Fransa yollarına düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ebru Şahin, Fransa’nın Cannes kentinde açılan MIPCOM Fuarı için bu şehre gitti.

Hercai dizisinde Reyyan karakteri ile büyük bir çıkışa imza atan Şahin, uluslararası alanda da bilinirlik elde etme noktasında önemli bir virajda… Hercai dizisi yurt dışında ne kadar çok ülkede yayınlanır ise bu durum Şahin için kariyerinde altın fırsat olacak. MIPCOM fuarında atv, Hercai dizisinin satışı için de görüşmeler yürütüyor..

Cannes’dan paylaşım yapan ünlü oyuncu, keyfinin yerinde olduğunu da gösterdi.

Hercai'nin başarısı için Ebru Şahin, Fransa yollarına düştü! 7

En yeni diziler, yarışma formatları, 8K film ve belgeseller fuarda alıcılarla buluştu. Türk dizileri de fuarın en gözde yapımları arasında.

atv ekranında 2. sezonuyla yer alan Hercai dizisine destek için Cannes’a giden Ebru Şahin, instagram hesabından aşağıdaki paylaşımı yaptı.Hercai dizisi için 15 Ekim’de bir panel düzenlenecek.

atv; Hercai, Kimse Bilmez, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kuruluş Osman dizilerini fuarda sergilenmekte.

Fuardan bilgi veren İTO Başkanı Şekib Avdagiç, “Dizi-film yapımcılarımız satışta iyi bir başarı elde ettiler. Artık onları global marka olmaya yönlendirmeliyiz. Bu potansiyelleri var. Dizilerde başarımızı, global marka olmakla taçlandıralım” dedi.