Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İbrahim Çelikkol hakkındaki ayrılık iddiası doğru çıkmadı!

İbrahim Çelikkol hakkındaki ayrılık iddiası doğru çıkmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi karakterini canlandıran ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, yeniden başarılı bir proje ile ekrana dönüş yapmıştı. Dizinin yeni bölümlerinin Haziran sonunda çekilmeye başlanması bekleniyor.

İş yaşamında başarılı bir dönem yaşayan İbrahim Çelikkol’un özel hatayında ise sorunlar olduğuna yönelik bazı iddialar ortaya atılmıştı. Mihre Çelikkol’un geçtiğimiz günlerde instagram hesabında eşi ile olan fotoğraflarını silmesi ayrılık iddiasını gündeme getirmişti.

Sosyal medyaya da yansıyan bu ayrılık iddiası herkesi şaşırtmıştı. İbrahim Çelikkol ile Mihre Çelikkol çifti, 2019 yılının Aralık ayında oğulları Ali’nin doğumu ile büyük mutluluk yaşadı. 2017 yılında evlenen çift hakkında ortaya atılan ayrılacakları iddiasını yalanlayan da bizzat Mihre Çelikkol oldu.

Instagram hesabından eşinin çektiği fotoğrafı paylaşan Mihre Çelikkol, paylaşıma da İbrahim Çelikkol’un hesabını etiketledi. Bu durum ayrılık iddiasının doğru olmadığı şeklinde anlaşıldı.

Mihre Mutlu ingilizce olarak “Kıymetlimin gözünden” ifadesiyle bu paylaşımı yaptı.

İbrahim Çelikkol hakkındaki ayrılık iddiası doğru çıkmadı! 7