Ana sayfa Dizi İzle İkimizin Yerine 8 Ekim Salı 396. bölümde Rasika, Shiv’in evli olmasını önemsemez!

İkimizin Yerine 8 Ekim Salı 396. bölümde Rasika, Shiv’in evli olmasını önemsemez!

tarafından ker_def

İkimizin Yerine dizisi 396. bölümde neler olacak? Rasika, Shiv’in evine gelir ve Anandi’yi görünce çok bozulur. Shiv’in evli olması Rasika’nın umurunda değildir. Bakalım başına ne işler açacak?

RASİKA, SHİV’İN EVLİ OLMASINI UMURSAMIYOR! Kanal 7 ekranında yayınlanmakta olan İkimizin Yerine dizisinin 396.yeni bölümünü 8 Ekim Salı günü izleyebilirsiniz.Videoda ise fragmanı bulabilirsiniz.

Guli’nin son anda mahkeme salonuna gelmesi ile Dadisa’nın hayatı değişir. Mahkemede o güne ait kayıtlar ortaya çıkar ve Dadisa’nın suçsuz olduğu anlaşılır.

Mahkemede gerçekleri anlatan Guli, Dadisa’nın özgürlüğüne kavuşmasını sağlar. Köy halkı Dadisa’nın gelişini büyük bir coşku ile kutlar. Hapiste zor günler geçiren Dadisa’nın psikolojisi bozulur. Eve gelse bile sürekli bileklerinin kanadığını rüyasında görür. Öte yandan Vivek’in ailesi oğlundan ve Sanchi’den özür diler. Vivek, Sanchi ile evliliğinin ardından ilk kez ailesinin gelmesine çok mutlu olur. Ancak hapisten çıkan Sural, eve döndüğünde Sanchi’yi görür ve şok olur. Sanchi, Sural ile aynı evde yaşayabilecek mi?