Ana sayfa Dizi İzle İkizler Memo Can 5. Bölüm Osman kavga ediyor

İkizler Memo Can 5. Bölüm Osman kavga ediyor

tarafından ker_def

Pilavcı olan Osman ilk gününün akşamında işler iyidir bir kadın müşteri gelir ve eski kocası kadının yanına gelir ve zorla onu götürmeye çalışır ve Osman buna engel olur ve adamalarla kavga eder.

İkizler Memo Can dizisinin 5. bölümü 24 Kasım Cumartesi günü Kanal D ekranında izleyicilerle buluştu. Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik, Emir Berke Zincidi’nin başrollerinde yer aldığı dizinin 5. bölümünden bazı sahneler youtube sayfasında yayınlandı. Videodan 5. bölümde yer alan başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

İkizler Memo Can 5. Bölümde yaşananların özeti şöyle: Onur’a düzenlenen suikast girişimi sırasında orada olan Melek, kendini siper ediyor! Peki Melek’in sağlık durumu ne olacak?

İkizler Memo – Can yeni bölümde Onur’un çalıştığı işadamlarından biri ona suikast düzenler. Bu olay Onur ve Melek’in kaderlerini bir kez daha kesiştirir. Melek, Onur için kendi canını tehlikeye atar. Peki Onur şimdi ne yapacak? Yaralanan Melek’in sağlık durumu bundan nasıl etkilenecek?

Öte yandan kaçırılan Can’ın yardımına Memo koşar. Can’ın yerini öğrenen Memo zekice bir plan yaparak Can’ın kurtulmasını sağlar. Can ve Memo artık özgürdür. Can’ı karşısında gören Sibel şok olur.