Ana sayfa Dizi Haberleri İlahi Gülben! Masumlar Apartmanı’ndaki hayal sahnesinde Gülben’in tripi sosyal medyanın diline düştü!

İlahi Gülben! Masumlar Apartmanı’ndaki hayal sahnesinde Gülben’in tripi sosyal medyanın diline düştü!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.comm/Detay – TRT1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı, dün akşam çok konuşulan bir bölümle daha ekrandaydı. Kasvetli havasından sıyrılan dizide Gülben’in kurduğu hayal, izleyenleri hem güldürdü hem de ekranda renkli anlara sebep oldu. 16. bölümü yayınlanan dizide Merve Dizdar’ın oynadığı Gülben için izleyenlerden de pek çok yorum geldi.

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde oynadıkları dizi, reytingleriyle de kanalın yüzünü güldürüyor. Sezonun en dikkat çeken dizisi olan Masumlar Apartmanı, gerçek hikayesi ile kimi zaman sarsarken, bir süredir de eğlenceli anlarla izleyenleri güldürüyor.

Dizinin sevilen karakterlerinden Gülben’in hayal dünyasında yaşaması ve zaman zaman kurduğu hayallerden birini de yeni bölümde izledik. Ancak bu kez Gülben hayal konusunda oldukça ileri gitti!

Yıllardır evden adımını atmayan Safiye’nin gençlik aşkı Naci’nin çıkıp gelmesiyle zaten bir şeyler değişmeye başlamıştı. Durum farkeden Han ve Gülben, ablalarının Naci ile buluşması için ona çeşitli yollar hazırladı.

Safiye ve Naci’nin buluşmaları, en çok da okuduğu romanlarla büyümüş ve aşkı da öyle algılayan Gülben için heyecanlı bir hayale dönüşmeye başladı.

Gülben, ablası Safiye ve Naci’nin evlendiklerini hayal ederken, izleyici de Gülben’in o hayalini kahkahalarla izledi. Merve Dizdar’ın hayat verdiği Gülben, ablasının mutlu düğününde, çocukluktan beri aşık olduğu Esat’a da fena bir trip attı!

Esat’a olan aşkı nedeniyle zor günler yaşayan Gülben, Esat tarafından reddedilince bunalıma girmiş, Esra’ya da olmadık tehditler yapmıştı.

Ancak artık Esat’ı unutmaya çalışan Gülben, hayal kurduğu sırada Esat’ı da duruma dahil edip resmen özür diletti! “Çok pişmanım Gülben, ben senin kıymetini çok geç anladım. Bu kadın benim gözümü boyadı Gülben” sözlerini hayalinde Esat’a söyleten Gülben, “Çok geç, sen benim için öldün Esat” diyerek tribini atıp yürüyüp gitti.

Hayalinde Esat’a attığı triple Gülben, dizinin takipçilerini çok güldürürken, bu duruma sosyal medyadan da pek çok yorum geldi.

İşte Gülben’in hayal sahnesi ve gelen yorumlardan bazıları: