Ana sayfa Kim Kimdir? İpek Gencer kimdir? (Sevgili Geçmiş – Sevda Erginci)

İpek Gencer kimdir? (Sevgili Geçmiş – Sevda Erginci)

tarafından ker_def

Yapımcılığını Süreç Film, Ali Gündoğdu’nun üstlendiği, oyuncu kadrosunda; Ece Uslu, Emre Kınay, Sevda Erginci, Seçkin Özdemir, Melis Sezen, Burak Yamantürk, Özge Özacar, Burak Çelik, Elifcan Ongurlar ve Melih Selçuk’un yer aldığı “Sevgili Geçmiş” Star TV’nin 2019-2020 sezonundaki en önemli yapımlarından birisi.

Çekimleri İzmir’in şirin ilçesi Urla’da yapılıyor.

Üç kız kardeş ve sakladıkları büyük sır vardır. Birbirinden habersiz üç kardeşin etkileyici ve sürükleyici hikayesini anlatan “Sevgili Geçmiş” üç kadının gerçeklere giden yolda karşılarına çıkan zorlukları konu ediniyor.

“Sevgili Geçmiş” in senaryosunu Funda Alp kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Aydın Bulut oturuyor.  Peki dizide Sevda Erginci’nin canlandırdığı İpek Gencer kimdir?

Sevda Erginci (İPEK GENCER)

Üç kız kardeşin ortancası olan İpek, Güneşli Bahçe’ye evlatlık verilmiştir, fakat bunu o gizemli mektubu alıncaya kadar bilmemektedir. Tekin Malik’in hayatlarına girmesiyle ailesi bütün mal varlıklarını kaybederler. Üniversiteyi bitirince Tekin Malik’in yanında çalışmaya başlar ve kısa süre sonra da aralarındaki yaş farkına rağmen sevgili olurlar.