Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İsmail Demirci – Hande Soral çifti 14 Şubat’ı nasıl kutluyor?

İsmail Demirci – Hande Soral çifti 14 Şubat’ı nasıl kutluyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü çiftlerin 14 Şubat Sevgililer Günü’nde neler yaptığı hep merak edilir. Hande Soral bu konuya değindi ve pek de önemsemediklerini ifade etti. Tüketim toplumuna özendirdiği eleştirileri de yapılan 14 Şubat Sevgilier Günü öncesinde Nasipse Olur filminin galasında görüntülenen Hande Soral, şıklığı ile göz doldurdu.

Beyazlar içinde poz veren ve güzelliği ile de göz kamaştıran oyuncuya 14 Şubat’ta eşi İsmail Demirci ile ne yaptıkları soruldu. Soral, “Bizim 14 Şubat ile ilgili hiçbir zaman planımız olmuyor. Bizim için sıradan bir gün aslında. Belki 14 Şubat’ta seyirciler Nasipse Olur’u seyretmeye gelirler” diyerek filmin reklamını da yaptı.

14 Şubat’ta birbirlerine hediye almadıklarını, herhangi bir plan yapmadıklarını anlatan oyuncu, “Sadece birbirimize kutladığımız söylüyoruz ama hediye almıyoruz” diye detay verdi.

Doğum günü,evlilik yıldönümü gibi kendileri için özel olan günleri kutlamayı tercih ettiklerini anlatan Hande Soral, 14 Şubat’a önem vermeyen bir çift olduklarını sözlerine ekledi. Videodan röportajı izleyebilirsiniz.

Hande Soral, ayrıca instagram hesabından aşağıdaki paylaşımı da yaptı:

Bardağın dolu tarafını görmeyi tercih edenlerdenim????

İsmail Demirci - Hande Soral çifti 14 Şubat'ı nasıl kutluyor? 7