Ana sayfa Sosyal Medya İsmail Demirci, İyilik dizisiyle ilgili sokağın nabzını tuttu, gelen tepkilere verdiği yanıtla gülümsetti!

İsmail Demirci, İyilik dizisiyle ilgili sokağın nabzını tuttu, gelen tepkilere verdiği yanıtla gülümsetti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu İsmail Demirci, şu sıralar baba olmanın keyfini sürüyor. 2017 yılında evlendiği ve meslektaşı olan Hande Soral ile oğulları Ali’yi Haziran ayında kucaklarına almışlardı. Çiftin mutlu evlilikleri, Ali’nin de gelmesiyle daha da güzelleşti. Zaman zaman oğulları ile fotoğraflarını paylaşan çift, şu sıralar heyecanlı bir koşuşturma içinde olduklarını gösteriyorlar.

İsmail Demirci, sezon sonuna doğru başlayan Fox TV’nin İyilik dizisinde oynuyor. Nisan ayında ekrana gelmeye başlayan dizi, önce reytinglerinin düşüklüğü nedeniyle final yapacağı söylentileriyle gündeme gelmişti. Ancak kanal, dizinin hikayesinin daha da güçlendirilerek yeni sezonda ekrana gelmesi yönünde karar kıldı.

Son anda final yerine sezon finali yapan dizide İsmail Demirci, izleyenlere ters köşe yaptıran bir karakterle ekranda. Hatice Şendil ve Sera Kutlubey ile başrolünde oynadığı dizide, eşini aldatan, kurnaz, düzenbaz bir adam görüntüsü ile hem çok iyi bir performans sergiliyor hem de izleyenleri şaşırtıyor!

İsmail Demirci, İyilik dizisiyle ilgili sokağın nabzını tuttu, gelen tepkilere verdiği yanıtla gülümsetti! 8

Zira ünlü oyuncu, Show TV’de Aslıhan Güner ile başrolünde oynadığı Kuzey Yıldızı dizisiyle çok sevilmişti. Dizide Karadenizli Kuzey’e hayat veren oyuncu, herkesin sevgisini kazanan bu rolüyle ekrana gelirken, İyilik dizisinde fazlasıyla tepki alan bir karakteri oynuyor şu sıralar.

Hal böyle olunca oyuncuya sokakta gösterilen tepkiler de farklılaşmış. İsmail Demirci, İyilik dizisinde oynamaya başladıktan sonra sokağın nabzını tutarak kendisine gelen tepkiler sonrası işini iyi yaptığı kanaatini taşımakta.

İsmail Demirci, İyilik dizisiyle ilgili sokağın nabzını tuttu, gelen tepkilere verdiği yanıtla gülümsetti! 9

İsmail Demirci, dizide oynadığı Murat karakterine gelen tepkilerin pek de olumlu olmadığını, Kuzey Yıldızı dizisinde insanların gösterdiği ilgiden sonra bu kez işlerin tersine döndüğünü anlatıyor oyuncu.

Demirci, “Değişik bir tecrübe oldu çünkü ben en son Kuzey Yıldızı’nda çok iyi bir karakteri oynuyordum. Şimdi biraz tam tersini oynuyorum. Sokakta birileri gördüğü zaman şimdi de kötü kötü şeyler söylemeye başladılar. Demek ki ben işimi iyi yapıyorum” diyerek izleyicide yarattığı duygu ile birlikte karakterin sevilmemesinden hayli mutlu görünüyor…

Bu arada dizi çekimlerinin iyi gittiğini de söyleyen oyuncu, yeni sezon için de heyecanlı. “Güzel gidiyor şu ana kadar, çok güzel bir set ortamımız var” sözleriyle yeni dizisinden memnun olduğunu da ortaya koymakta.