Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisinde Esma’dan Süreyya’ya olay itiraf!

İstanbullu Gelin dizisinde Esma’dan Süreyya’ya olay itiraf!

tarafından zk zk

Bu akşam 79. bölümdü yayınlanacak olan Star TV’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin’de Esma ve Süreyya arasında geçen duygusal konuşma, izleyenleri çok etkileyecek.

Televizyongazetesi-Detay

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları dizinin yeni bölümünde hastaneye kaldırılan Esma, yaşadığı kötü olay sonrasında Süreyya’ya bir dizi itirafta bulunuyor.

Dizinin 79. bölümünden yayınlanan ön izlemede Esma, “İnsan en zor kendi eksiğini gören bir mahluk işte. Sen o zamanlar benim görmek istemediğim her şeydin. Galiba geçmişe gömdüğüm gençliğimdin. Sen insanın kalbini görüyorsun Süreyya. Kendisinin de görmesini sağlıyorsun. Sağ duyulusun, merhametlisin. Benim sana öğrettiklerim, öğrendiklerimin yanında hiç bir şey” sözleriyle Süreyya’yı çok şaşırtacak.

İstanbullu Gelin dizisinde Esma'dan Süreyya'ya olay itiraf! 7

Esma’nın ilerleyen hastalığı konakta yeni bir dönemi başlatır.

Esma’nın hastalığının tetiklenmesi herkesin kendisini sorgulamasın sebep olur. Esma, babasının onun üzerinde kurduğu hakimiyetin aynısı Faruk üzerinde kurmayacaktır. Faruk, yeni hayatının ilk günlerini Süreyya ile yaşarken aynı zamanda planlar yapmaktadır. Esma’nın Anastasia’yı ve Osman ile olan ilişkisini unutması Anastasia’nın konaktaki işine devam etmesine sebep olur. Süreyya’nın anlam vermediği rüyaları ise devam etmektedir. Faruk’un Süreyya’ya yaptığı sürpriz ise onların yeni bir yola girdiğinin göstergesidir.