Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisinin yeni sezonunda izleyiciyi neler bekliyor?

İstanbullu Gelin dizisinin yeni sezonunda izleyiciyi neler bekliyor?

tarafından zk zk
İstanbullu Gelin sezon finalinin 19 yıl sonrasından mı başlayacak?

Şu sıralar dönen dedikodulara göre İstanbullu Gelin büyük sürprizlerle dönüyormuş. Peki, ne bu sürprizler? (Lila Ceylan – Milliyet)

İkinci sezonda veda eden isimler oldu…

İkinci sezonun sonlarında diziden dört ismin birden ayrılacağını öğrenmiştik. Önce ailenin en küçük oğlunu canlandıran Murat ve sonradan eşi olan evin kızı Bade’nin ayrılacağı haberi yayıldı.

Bu ikili, Berkay Hardal ve Hira Koyuncuoğlu zaten gerçek hayatlarında sevgiliydi. Berkay Hardal’ın başka bir başrol için ayrılması üzerine sevgilisi de onu takip etti anlayacağınız. Ne kadar yerinde bir karar tartışılır ama bence İstanbullu Gelin gibi bir diziden hele ki erkek arkadaşı takip etmek için ayrılmak büyük hata…

Can ve Begüm’e de veda ettik

Begüm, ara ara gıcık olsam da sevdiğim bir karakterdi. Emir’in annesi Begüm, ansızın tetiklenen hastalığı sonucu öldü ve oldukça da dokunaklı bir vedayla diziden ayrıldı. Oğlu Emir için çektiği veda videosu sahnesi öyle güzeldi ki, eminim topluca bir ağlama seansı gerçekleşti o sırada.

Süreyya ve Faruk’un ilişkisine zaman zaman çomak sokan, saf gözükse de aslında uzunca süre Süreyya’ya takık bir modeli canlandıran, sonrasında da Faruk’un eski sevgilisi, oğlunun annesi Begüm ile ilişki yaşayan Can… Neler çektirdin be! Ama güzel renk kattı yalan yok, Can’ı canlandıran Murat Aygen’e de Begüm’ün ölümünün ardından veda etmiş olduk.

Süreyya ve Faruk’un kızı Yaz’ı kim canlandıracak?

2-3 gündür dolanan haberlerden, Süreyya ve Faruk’un kızı Yaz’ı Ahsen Eroğlu’nun canlandıracağını anlıyoruz.

İyi, hoş, güzel de bahsedilen Ahsen Eroğlu, Anne dizisinde Duru karakterini canlandıran 24 yaşında kocaman bir kız.

Kızın oyunculuğuna, güzelliğine lafım yok. Hatta tam Süreyya’nın kızı olacak kız! Ama bu birden büyüme nasıl olacak?

İstanbullu Gelin dizisinin yeni sezonunda izleyiciyi neler bekliyor? 7

19 yıl birden atlayarak mı başlayacak dizi?

Ahsen Eroğlu’nun Yaz’ı canlandıracağını duyduğumuzdan beri kafamızda deli sorular… Esma Sultan’a ne olacak, diziden ayrılacak mı? Yaz’ın büyümüş halini göreceksek; İpek ve Fikret’in doğacak kızları ve Ada’yı kim canlandıracak? Teyze ve Akif’İn oğlu Cihan’ı kim canlandıracak? Dilara’nın bebeği sağ salim doğacak mı?

Sürrey ve Faruk’un ve tabii bizlerin heyecanla beklediği Yaz’ın bebekliğini, çocukluğunu hiç mi göremeyeceğiz? Herkesin 19 yıl birden yaşlanması nasıl mümkün olacak, artık dizinin başrolü Yaz mı olacak?

Ahsen Eroğlu’nun gelişi, dizinin 19 yıl sonrasından başlayacağı anlamına mı gelir?

Yaz’ı canlandıracak karakterin bu kadar büyük seçilmiş olması hepimizin gözünü korkuttu; kabul. Ama içeriden gelen haberlere göre 19 yıl atlama gibi bir durum da yok…

“Nasıl olacak bu iş?” derseniz, ben de net bir şey bilmiyorum ama son sahne ailenin tamamiyle iflas etmesiyle ve ellerindeki her şeyi satmalarıyla bittiği için aklımda 1-2 fikir var. Bu büyük iflastan sonraki toparlanma, kendine gelme, yeniden para kazanma ve itibar düzeltme, çocukları büyütme sürecini Yaz’ın ilk elden kendisinin anlatacağını düşündüm ben.

İSTANBULLU GELİN TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Hadi İstanbullu Gelin başla artık!

Bugüne kadar şahane bir senaryoyla, mükemmel dokundurmalarla devam eden İstanbullu Gelin’in birden 19 yıl atlayarak heveslerimizi kursağımızda bırakacağına inanmıyorum. Aynı Süreyya gibi kızının da çok olgun ve kendini bilen bir karakter olarak o büyüyene kadar ailesinin başından geçenleri anlatacağına ve tek tek izleyeceğimize inanıyorum.

Dilerim böyle ya da aklıma gelmeyen başka şahane bir fikirle karşımıza çıkar, diziye son sezondan katılan ya da haberi gelen bebişleri, o koskoca hikayeyi izlememize olanak sağlarlar!