Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’de Fikret, büyük bir karmaşa içinde! 57. bölümden 2. ön izleme yayınlandı…

İstanbullu Gelin’de Fikret, büyük bir karmaşa içinde! 57. bölümden 2. ön izleme yayınlandı…

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Star TV’nin büyük beğeniyle izlenen İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü bu akşam 57. bölümüyle ekrana gelecek.

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları dizinin yeni bölümünden 2. ön izleme yayınlandı.

Ülfet Hala ile annesinin konuşmalarına şahit olan Fikret, abisi Faruk’un kendi babasından olmadığı ile ilgili sözler üzerine büyük bir karmaşa yaşıyor.

İstanbullu Gelin'de Fikret, büyük bir karmaşa içinde! 57. bölümden 2. ön izleme yayınlandı... 7

Ön izlemede, annesinin Faruk’a sarılışını iç çatışmalarıyla izleyen Fikret’in, bu gerçeği söyleyip söylemeyeceği merak ediliyor.

Esma ve iki oğlunun duygusal anları, ön izlemede ekrana geldi.

İşte 57. bölüm 2. ön izleme:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Süreyya ile Esma arasında büyük gerilim…

Ülfet’in Esma’ya yaptığı suçlama ile Fikret şoka girmiştir. Annesinin onlara yalan bir hayat yaşatması fikri ile mücadele edemeyen Fikret, duyduklarını İpek ile paylaşır. İpek ise bu bilgi ile yıllardır beklediği şansı elde etmiş gibidir. Fikret’in itirazlarına rağmen DNA testi yaptırmak için harekete geçer. Süreyya’nın hayatında ise yeni bir sayfa açılmaktadır, hayalini kurduğu iş avuçlarının içerisindedir. Faruk’un da onayı ile Süreyya teklifi kabul eder. Ülfet’in işi için Süreyya’ya aracı olması ise Süreyya ile Esma’nın arasında gerginliğe neden olur.

Fikret tüm duygularının yanında bir de Adem’i bitirme planının peşindedir ve başını belaya sokmak üzeredir. Faruk’un Fikret’in yaptıklarını öğrenmesi ve olaya müdahalesi ise iki kardeşin yüzleşmesine sebep olacaktır.