Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’de Süreyya’ya acilen bir psikolog lazım!

İstanbullu Gelin’de Süreyya’ya acilen bir psikolog lazım!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de Cuma akşamları yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinin dün akşam (27 Nisan) ekrana gelen 47. bölümünde Süreyya’nın tavırları dizinin müdavimlerini çok kızdırdı!

Faruk’un Adem ile barışmadan önce kurduğu tuzağı öğrenen Süreyya küplere bindi. İpek’in hasetliğiyle video eline geçen Süreyya, Halim’i Adem’e karşı Faruk’un kullandığını öğrenince bir anda çöktü. Faruk’a bunun hesabını sormak için şirkete gidip toplantının ortasında bağırmaya başlayan Süreyya’nın tavırları, izleyenlere hiç de inandırıcı gelmedi!

blank

Faruk’a deli gibi aşık, anlayışlı, herkese karşı hoşgörülü olan Süreyya’nın bu olay nedeniyle birden tüm gemileri yakması, herkesi tek tek dinleyen sevecen halini hiç kullanmayışı, Faruk’un anlatmasına imkan dahi tanımaması, diziyi izleyenler tarafından da eleştirildi ve “Süreyya acilen bir psikoloğa görünsün” eleştirisine neden oldu.

blank

Sosyal medyada diziyi izleyenler arasında konu gündeme geldi ve Adem’in bile Faruk’u sakince dinlemeye çalışmasına rağmen, Süreyya’nın duyar duymaz önce Dilara’ya koşması, Faruk’u dinlememek için elinden geleni yapması, ona inanmaması, izleyenleri kızdırdı.

İSTANBULLU GELİN TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

İşte sosyal medyada konuyla ilgili yapılan yorumlardan bazıları: