Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’in yönetmeni Zeynep Günay Tan, bakın dizinin başarısını neye bağlıyor?

İstanbullu Gelin’in yönetmeni Zeynep Günay Tan, bakın dizinin başarısını neye bağlıyor?

tarafından zk zk
Star TV’de Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Fırat Tanış, Salih Bademci’nin oynadıkları İstanbullu Gelin dizisi, sezona damgasını vuran diziler arasında yer aldı.

Bu başarıda hikaye ve oyunculuklar kadar, yönetmenin payı da çok büyük. Sezon boyunca izleyicinin ekrandan gözünü ayırmadığı dizilerden birisi olan İstanbullu Gelin, aynı zamanda bir kadın yönetmenin de başarısıyla taçlanıyor.

Dizinin yönetmeni Zeynep Günay Tan, CRI Türk Özel’den Özlem Arıkan Serbez’e, dizinin başarısındaki etkenleri anlattı.

Daha önce Eşref Saati, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Kurtlar Vadisi Pusu dizilerinin de yönetmenliğini yapmış bir isim olan Zeynep Günay Tan, bakın İstanbullu Gelin’in nasıl bu kadar başarılı olduğunu hangi sözlerle anlatıyor:

İstanbullu Gelin'in yönetmeni Zeynep Günay Tan, bakın dizinin başarısını neye bağlıyor? 7

“Üç yıl önce, O3 medya ile yaptığım özel anlaşmaya göre, bana dışarıdan gelen senaryoları kabul etmek üzere değil, kendi sevdiğim, inandığım ve geliştirdiğim projeleri çekmek üzere anlaşmıştım. İstanbullu Gelin de Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek bir hikayeyi anlattığı, “Hayata Dön” kitabına dayanılarak yapılmış bir uyarlamaydı. Artık 40 yaşını geçtim ve bir işe sadece tutar, tutmaz diye yaklaşmak yerine, inandığım ve ekranda izlemekten keyif alacağım ve zevkle içine girebileceğim dünyalar kurup, onları anlatmak istiyorum. İstanbullu Gelin de bu şekilde yaklaştığım bir proje oldu. Sanırım kendi beğeni değerimi tutturmak da çok işe yaradı, demek ki beğeni seviyem, izleyicimizle aynı…”