Ana sayfa Sosyal Medya Öykü Karayel, Kaderimin Oyunu dizisinde eski rolünden çıkamadı!

Öykü Karayel, Kaderimin Oyunu dizisinde eski rolünden çıkamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te yayınlanan Bir Başkadır dizisindeki Meryem karakterini hatırlayanlar, Kaderimin Oyunu dizisindeki Asiye’nin aynı kişi olduğunu hemen fark edecektir.

Her iki karakteri de birbirlerine benzer tonlarda yansıtan Öykü Karayel, uzun bir aradan sonra televizyon dizilerine geri dönüş yaptı ama izleyicilere de Bir Başkadır dizisindeki Meryem’i hatırlattı. Oyuncu rolü o kadar iyi canlandırmıştı ki, son dönemin en çok konuşulan ve beğeni toplayan dizi karakterlerinden birisi Meryem olmuştu.

Dizinin kurgusundaki klişi durumlar bir yana, kara mizah havasının ortaya çıktığını düşünen Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu, Öykü Karayel için de dikkat çeken bir yorumda bulundu.

“Bir Başkadır dizisinde meğer kendisini oynuyormuş” diye yorum yapan Sina Koloğlu, Asiye karakterinin Meryem’e benzediğine değindi.

“Bakışları, ses tonu, konuşmasıyla role devam ediyor gibi” diye yazan Sina Koloğlu, dizinin isminin hakkını da verdiğini belirtti.

Star TV’nin Cuma akşamları yayınlamaya başladığı dizinin başrollerinde Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak bulunuyor. İlk bölümün ortalama reytingler alması, Star TV’nin düşük gelen izleyici oranlarına göre gayet iyi…

Öykü Karayel ise en son 2018 yılında Muhteşem İkili isimli televizyon dizisinde rol almıştı. Oyuncunun ekrana geri dönüşü dram yapımı ile oldu ve Asiye karakteri de beğeni topladı.

Öykü Karayel, özellikle dram rollerinde çok başarılı performans sergiliyor. Mimikleri, ses tonu ve vücut diliyle ünlü oyuncu Kaderimin Oyunu dizisinde çok başarılı bir iş çıkartıyor.