Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde Arif ve Bahar ayrıldı ama en popüler çift oldular… İşte haftanın çiftleri…

Kadın dizisinde Arif ve Bahar ayrıldı ama en popüler çift oldular… İşte haftanın çiftleri…

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Detay
Geçtiğimiz haftanın en çok konuşulan ekran çiftleri belli oldu!

Dizilerin sevilen çiftleri arasında ‘En popüler çift’ olarak ilk sıraya Fox TV’nin Kadın dizisinde Özge Özpirinçci ve Feyyaz Duman’ın oynadıkları Arif ve Bahar çifti yerleşti.

Sarp’ın geri dönmesinden sonra Sarpçılar ve Arifçiler’in sosyal medyada ikiye ayrıldığı dizinin öne çıkan çifti Bahar ve Arif oldu.

Somera’nın araştırmasına göre, Bahar ve Arif çifti, 14-21 Kasım tarihleri arasında 133 binden fazla ileti ile ilk sıraya yerleşti.

Kadın dizisinde Arif ve Bahar ayrıldı ama en popüler çift oldular... İşte haftanın çiftleri... 8

İkinci sırada ise Star TV’nin Ufak Tefek Cinayetler dizisinden Oya ve Serhan çifti yerleşti. Merve’nin boşanma kararı vermesinden sonra Oya’ya Serhan’ın evlenme teklif etmesi, diziye damgasını vurdu. 131 binden fazla ileti ile Oya ve Serhan çifti, en popüler çiftler arasında 2. sırada yer aldı.

3. sıraya ise yine aynı dizinin, sosyal medyadan gelen 85 bin 249 ileti ile Merve ve Kerim çifti oturdu.

Haftanın en popüler çiftinin 4. sırasında da Atv’de ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Züleyha ve Demir çifti yerleşti. İkiliye 85 bin 182 ileti gönderildi.

5. sırada ise TRT1’de yayınlanan ve Alp Navruz ile Alina Boz’un oynadıkları Cenk ve Azra çifti yer alıyor. İkiliye 70 binden fazla ileti gönderildi.

İşte o sonuçlar:

Kadın dizisinde Arif ve Bahar ayrıldı ama en popüler çift oldular... İşte haftanın çiftleri... 9