Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin İspanya başarısı parmak ısırtıyor!

Kadın dizisinin İspanya başarısı parmak ısırtıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kadın dizisi başarılarına Avrupa’da devam ediyor! 3 sezon devam eden Kadın dizisi, 2020 yılının Şubat ayında final yaparak veda etti. Özge Özpirinçci, Caner Cindork, Bennu Yıldırımlar, Seray Kaya, Şerif Erol, Feyyaz Duman, Gökçe Eyüboğlu dizinin başrol oyuncuları oldu.

Türk izleyicisini çok etkileyen ve her yayınlandığı bölümüyle reytinglerde büyük ilgi gören bir yapımdı, Kadın dizisi… Japon formatından uyarlanan Kadın dizisi, 50’den fazla ülkeye satıldı.

Calinos Entertainment’ın dağıtımını üstlendiği dizinin koronavirüs pandemisi ile büyük yara alan İspanya’da yayınlanacağı açıklandı.

İspanya’nın ulusal kanallarından Antena 3, twitter hesabından dizinin fragmanını yayınladı. Daha önce tematik kanal Nova’da izleyicilerine Türk dizisi sunan Atresmedia şirketi, Kadın dizisini ulusal kanalı Antena 3’te ekrana getirecek. Bu önemli bir değişim ve Türk dizilerinin elde ettiği çok önemli bir başarı.

Kadın dizisinin prime time kuşağında yayınlanacak olması da çok önemli. Daha önce Türk dizileri için başarılması zor bir işi Kadın dizisi başardı.