Ana sayfa Dizi Haberleri Kalk Gidelim dizisi herkesi şaşırtan bir hamle yaptı!

Kalk Gidelim dizisi herkesi şaşırtan bir hamle yaptı!

tarafından ker_def

TRT 1 ekranlarında Cumartesi günleri yayınlanan Kalk Gidelim dizisinin kadrosuna yeni katılan bir isim dikkatlerimizi çekti.

TRT 1’de son dönemde eğlenceli sahneleriyle dikkat çeken, reytinglerinde de kıpırdanma yaşanan Kalk Gidelim dizisi, daha önce hiçbir oyunculuk tecrübesi olmayan bir ismi kadrosuna dahil etti.

Bu isim takip edenler bilecektir, 2017 Best Model Of Turkey ikinci güzeli Ela Yörüklü…

Reytinglerinde yeni bir hamle peşine olan Kalk Gidelim dizisinin eğlenceli sahneleriyle iyi bir alternatif olduğu kesin…

Ela Yörüklü’nün diziye ne katacağı belli değil, ama bu dizide rol alacağı ünlü isimlerin genç güzele çok şey katacağı  kesin.

Yörüklü, “Sıkı bir Kalk Gidelim izleyicisiyim. Kendimi bir anda dizinin kadrosunda buldum. İlk oyunculuk deneyimim olacak. Severek izlediğim bir dizide oynayacak olmaktan hem çok mutluyum, hem de çok heyecanlıyım” diyerek heyecanını dile getirdi.

Yarışmadan sonra birçok teklif aldığı belirtilen Ela Yörüklü’ye teklif gitti ve genç güzel de bu teklifi kabul ederek cesaretini sergiledi.

Bale ve tiyatro çalışmalarına katılan Yörüklü,,piyano çalıyor ve aynı zamanda Akademi 35 buçuk Altan Gördüm’den oyunculuk eğitimleri almaya devam ediyor.

Kalk Gidelim dizisi herkesi şaşırtan bir hamle yaptı! 7

KALK GİDELİM DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Ela Yörüklü, dizi oyunculuğunun yanı sıra “MissTourism World 2018” yarışmasında da ülkemizi temsil edecek.

1998 doğumlu Yörüklü, Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi’nde de eğitimine devam etmektedir.

Eyüp Üstün’ün yapımcılığını üstlendiği Kalk Gidelim dizisinin başrollerini Ufuk Özkan, Ayça Varlıer, Mehtap Bayrı ve Erkan Sever paylaşırken dizide Yıldız Kültür, Beyazıt Gülercan, Nalan Okçuoğlu, Emin Gürsoy, Kerim Yağcı, Aslı Omağ, Füsun Kostak, Onur Seyit Yaran, AndreyStan, İlayda Aydın, Ece Aydemir, Sena Çakır, Can Kıran, Alican Okumuş ve daha birçok başarılı oyuncu yer alıyor.