Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’den flaş adım! Biri hariç tüm dizileri bitiriyor! Yeni projeler bomba gibi geliyor!

Kanal D’den flaş adım! Biri hariç tüm dizileri bitiriyor! Yeni projeler bomba gibi geliyor!

tarafından zk zk

Kanal D'den flaş adım! Biri hariç tüm dizileri bitiriyor! Yeni projeler bomba gibi geliyor! 10

Çocuklar Duymasın da final yapma ihtimali yüksek dizi olarak anılıyor sezon başından beri.

Bir süre önce final yapacağı söylenen dizi, yeniden devam ederek şaşırtmıştı. Meltem ve Haluk’un boşanmaya kalkması, Tutku gibi psikopat bir karakterin diziye sokulması, Gönül öldü denilerek yaratılmaya çalışılan heyecan, Havuç yerine başka bir kişinin Havuç’u oynamasıyla ivme kazanmaya çalışılması, son olarak evlat edinme olayı da derken Çocuklar Duymasın, istenen reytinglere ulaşamıyor.

İlgi de gittikçe azalıyor. Kanal da yeni yayın döneminde büyük ihtimalle Çocuklar Duymasın’ı yayınlamayacak. Zaten final söylentileri de bir süredir başladı.

Kanal D'den flaş adım! Biri hariç tüm dizileri bitiriyor! Yeni projeler bomba gibi geliyor! 11

Kanal D’nin yeni sezon dizilerinden olan Siyah Beyaz Aşk da sezona ilk girdiğinde çok eleştirilmişti.

Ferhat ve Aslı gibi bambaşka karakterlerin, biri suça batmış, biri doktor iki insanın aşkına kimse inanmamıştı. Ancak bir kaç bölüm sonra senaristlerin değişmesiyle dizi başka bir ivme kazanmış, izleyiciyi yakalamıştı.

Uzun süre reytingleriyle yüzleri güldüren dizi de son bölümlerde iyice olayları birbirine karıştırınca, izleyenler tarafından da sert bir şekilde eleştirilmeye başlanmıştı. Toparlayamayan dizi de Kanal D’nin finale yürüyen dizilerinden oldu.

Kanal D'den flaş adım! Biri hariç tüm dizileri bitiriyor! Yeni projeler bomba gibi geliyor! 12

İnsanlık Suçu dizisi, Cumartesi akşamları Fazilet Hanım ve Kızları, Yeni Gelin dizilerine rakip olarak geldi ve ilk bölümüyle aldığı reyting hüsran yarattı. Ancak her hafta yükselen bir çizgi izleyen dizi, bir ara AB’de 2.liği görerek sevinç yaratsa da son yayınlanan bölümüyle düşüşe geçmeye başladı.

Kanal D’nin son dönemde yayına sürdüğü diziler arasında hikayesiyle de dikkat çeken dizi, aslında gittikçe izleyiciyi yakalayacak diye bakılıyor ama kanal ne kadar sabredecek bilinmez! Zira, dizinin yeni sezonda olmayacağı ihtimalleri gittikçe yükseliyor.

Kanal D'den flaş adım! Biri hariç tüm dizileri bitiriyor! Yeni projeler bomba gibi geliyor! 13

12 sezondur Kanal D’nin adeta yüz akı olan ve reytingleriyle her hafta zirveyi zorlayan dizi Arka Sokaklar’ın müdavimleri ise muhtemelen yeni sezonda en çok sevinecek olanlar. Dizi, istikrarlı duruşuyla hiç ivme kaybetmeden yoluna devam ediyor ve kanalın, böyle bir diziden vazgeçmesi de pek olası görünmüyor.