Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kara Sevda’nın Asu’su, Çarpışma dizisinin Cemre’si Melisa Aslı Pamuk’un büyük başarısı!

Kara Sevda’nın Asu’su, Çarpışma dizisinin Cemre’si Melisa Aslı Pamuk’un büyük başarısı!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, 2011 yılında Türkiye Güzeli olarak ünlenmişti. Ancak onun asıl çıkışı diziler sayesinde oldu.

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pamuk, rol aldığı dizilerin yurt dışında gösterilmesiyle birlikte ününü ülke sınırları dışına taşırdı ve son dönemde de yabancıların en çok takip ettiği Türk oyunculardan birisi oldu.

Yer Gök Aşk dizisinde Sevda karakteri ile dikkat çeken oyuncu, Kurt Seyit ve Şura’da ise Ayşe olmuştu.Ulan İstanbul dizisinde Zeynep olarak ekrana gelen Melisa Aslı Pamuk asıl yurt dışındaki çıkışını Kara Sevda dizisindeki Asu karakteriyle yaptı.

Latin Amerika’da, Arap ülkelerinde ve Balkanlar başta olmak üzere Kara Sevda dizisinin yayınlandığı her coğrafyada kısa sürede kendisine hayran kitlesi edindi.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçileriyle etkileşim halinde olan Pamuk, Show TV ekranında yayınlanan Çarpışma dizisinde Cemre olarak oyunculuk yolculuğuna devam ediyor.

Az paylaşım yapması ile bilinen ünlü oyuncu bugün instagram’da hoş bir pozuna yer verdi. Paylaşım kısa sürede 300 binin üzerinde beğeni aldı. Yapılan 3500 yorum da dikkat çekiciydi.

Asıl dikkat çeken detay ise oyuncuya yorum yazanların farklı dillerden hayranları olduğu ve Türk takipçilerini bile bastırmasıydı…

İşte o paylaşım:

50% savage 50% sweetness

Kara Sevda'nın Asu'su, Çarpışma dizisinin Cemre'si Melisa Aslı Pamuk'un büyük başarısı! 7