Ana sayfa Dizi Fragmanları Kardeş Çocukları’da Hayat da Savaş da ölüm tehlikesi altında (20.bölüm ilk sahne izle)

Kardeş Çocukları’da Hayat da Savaş da ölüm tehlikesi altında (20.bölüm ilk sahne izle)

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları Star TV ekranında izleyicilerle buluşmaya devam eden Kardeş Çocukları dizisinin 20.yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı.2. sezonuna yeni gününde başlayan ancak reytinglerde beklentilerin çok altında kalan dizinin devamı için reytinglerini artırması şart.

Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Afra Saraçoğlu, Murat Daltaban, Berkay Hardal gibi isimlerin buluştuğu dizinin yeni bölümünde önemli gelişmeler olacak.

20. bölümden ilk sahnede Ümran, Yıldırım ile konuşmasında şaşırıyor; “Yani Adnan senin kardeşinin katili mi?” sorusunu soruyor. Yıldırım ise, “Elimizde hiçbir kanıt olmasa da yıllar önce o gün neye inanıyorsam, bugün de aynı şeye inanıyorum” diyerek Adnan’ın kardeşinin katili olduğunu düşündüğünü belirtti. Yıldırım, kardeşinin o otelin çatısından atlayıp intihar etmediğinden emin. Adnan’ın o çatıdan aşağıya kardeşini ittiğini düşünen Yıldırım, ne yapacak? Yıldırım, şimdi ise Adnan’ın kendisini yeğeninin katili olmakla suçladığını belirtiyor. Bunu da bir bahane olarak ortaya koyduğunu söylüyor. Ümran, Hayat’ın tehlikede olduğunu belirtiyor. Yıldırım ise asıl tehlikede olanın Savaş olduğuna vurgu yapıyor. Adnan’ın hedefinde kim var?

İşte o görüntüler: