Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisi reytinglerde ikinci ama, birinci olan Gönül Dağı’na fark attı!

Kardeşlerim dizisi reytinglerde ikinci ama, birinci olan Gönül Dağı’na fark attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları reyting rekabeti olanca hızıyla sürüyor… Özellikle tüm kişiler kategorisinde Gönül Dağı’ndan 2 haftadır birinciliği alan atv dizisi Kardeşlerim, bu hafta ise umduğunu bulamadı. Kardeşlerim’in çıkış trendi durdu ve TRT1 dizisi Gönül Dağı da reytinglerde tüm kategorilerde birincilik elde etti.

Kardeşlerim dizisi ise total ve ABC1’de ikinci olurken, AB’de ise günü 4. sırada tamamladı. Diziler arasındaki yarış sadece reyting ortamında sürmüyor. Ayrıca sosyal medyada da müthiş bir yarış devam ediyor.

Artık herkesi iyi biliyor ki, sosyal medya başarısı, reytinglerden çok farklı. Kardeşlerim dizisi de dün akşam rakibi Gönül Dağı’na fark attı. 50 bin 987 ileti ile Kardeşlerim dizisi sosyal medyanın bir numaralı yapımı oldu… Dün akşam Savaşı dizisi de Tamer Karadağlı’nın muhteşem performansının da etkisiyle 41 bin 758 ileti ile en çok konuşulan ikinci dizi oldu.

Adba TV’nin sosyal reytinglerindeki tabloda Gönül Dağı dizisinin 25 bin 369 ileti ile üçüncü sırada olduğunu görüyoruz. Gönül Dağı, reytinglerde ise tüm kategorilerde birincilik almakla kalmadı, AB ve ABC1’de iki haneli oranları aştı ve totalde de iki haneli reytinglere çok yaklaştı.

Sosyal medyada Kuzey Yıldızı dizisi de ileti sayısı bakımında Gönül Dağı’na çok yaklaştı. Kuzey Yıldızı, reytinglerde sıkıntılar yaşasa da sosyal medyada hala güçlü.

İşte Adba TV’nin 1 Mayıs Cumartesi günü için hazırladığı sosyal reyting tablosu:

Kardeşlerim dizisi reytinglerde ikinci ama, birinci olan Gönül Dağı'na fark attı! 7