Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kazara Aşk dizisinde rol almak için Londra’yı bıraktı, İstanbul’da yaşamaya başladı!

Kazara Aşk dizisinde rol almak için Londra’yı bıraktı, İstanbul’da yaşamaya başladı!

tarafından ker_def

Star TV ekranında izleyicilerle perşembe akşamları buluşmakta olan Kazara Aşk isimli yeni dizi dikkat çekti. Ümit Kantarcılar ile Sude Zülal Güler’in başrollerinde yer aldığı dizinin kadrosunda Aycan Koptur da bulunuyor. Vildan karakterine hayat veren oyuncu, Londra’da olduğu sırada gelen teklif üzerine sırf dizide rol almak için İstanbul’a geldi.

Aycan Koptur, “Vildan Kalbimi Çaldı… Sürpriz Yumurta Gibi Her Ortamdan Çıkabilir…” diye konuştu. Rol aldığı birçok dizi ve filmde başarısıyla göz dolduran Koptur, Kazara Aşk için yaşadığı Londra’dan İstanbul’a gelerek önemli bir fedakarlıkta bulundu..

Vildan karakteri; Gaziantepli, saf, iyi kalpli ve dobra bir genç kız. Okan’la evlenmek üzere memleketinden İstanbul’a gelen Vildan’ın hikayesi Aycan Koptur’u çok etkilediği için, rolü de kabul etti..

Kazara Aşk dizisinde rol almak için Londra'yı bıraktı, İstanbul'da yaşamaya başladı! 9

2017 yılından bu yana Londra’da yaşadığını anlatan oyuncu, Kazara Aşk dizisi için Türkiye’ye dönüş yaptı. Koptur, “2017 yılından beri Londra’dayım ancak proje oldukça Türkiye’deyim. Başta çok zorlanıyordum ama artık 2 evim var gibi düşünüyorum. Fakat “Kazara Aşk” olmasa, uzun süre gelmeyi düşünmüyordum. Vildan kalbimi çaldı” açıklamasını yaptı.

Kazara Aşk dizisinde rol almak için Londra'yı bıraktı, İstanbul'da yaşamaya başladı! 10

Karakterini anlatan oyuncu, şöyle konuştu: “Vildan Gaziantepli, aile kurmaya çok istekli, ev hanımlığına epey yatkın, çok tatlı ve iyi niyetli biri. Biraz fazla düşünceli ve ısrarcı, o yüzden rahatsızlık verebiliyor bazen etrafa… Ama bunların hepsi sevgiden. Kendini de çok beğeniyor, aşırı özgüvenli biri. Açıkçası Vildan’ın başına ne gelirse gelsin, sırtı yere gelmez, bu da bence çok güzel ve pozitif bir özellik…”

Kazara Aşk dizisinde rol almak için Londra'yı bıraktı, İstanbul'da yaşamaya başladı! 11

Vildan’ın her ortamda mutluluğu yakalamasını bileceğini belirten Aycan Koptur, “Onu üzen sonrasında daha çok üzülür benden söylemesi” diyerek de bir ipucu verdi.