Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret dizisine denklemi değiştirecek bir karakter geliyor!

Kefaret dizisine denklemi değiştirecek bir karakter geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları izleyicilerle buluşmaya devam eden Kefaret dizisi, şimdiye kadar toplam 11 bölüm yayınlandı. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi oldukça etkileyici… Zülfü Livaneli’nin kitabından Mahinur Ergün tarafından hazırlanan senaryonun akıcılığı, dizinin en büyük kozu konumunda…

Kefaret dizisinde güçlü hikaye ve oyunculukların yanı sıra karakterlerin de iyi oturtulması iyi reytingler elde edilmesinde önemli bir faktör oldu. Şimdi de bu karakterlere bir yenisi ekleniyor. Kefaret dizisine Avukat Berna Dündar geliyor… Karakterin kimlerle ilişkide olacağı ve nasıl bir değişeme yol açacağı merakla bekleniyor.

İzleyicilerin bu sezon Kırmızı Oda dizisinde Süreyya olarak takip ettiklerini ve büyük de ilgi gören Cemre Melis Çınar, Avukat Berna Dündar karakteri için seçilen oyuncu oldu.

Kefaret dizisine denklemi değiştirecek bir karakter geliyor! 7

Melisa Sözen’in başarıyla canlandırdığı Alya karakterinin annesi Süreyya olarak güçlü bir performans ortaya çıkartan Cemre Melis Çınar, bu sayede de Kefaret’ten teklif aldı ve rolü kabul ederek, 31 Ocak Pazar akşamı izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

13 Mayıs 1991 doğumlu olan Cemre Melis Çınar, Ankara doğumludur. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olan oyuncu, 2005 yılından bu yana oyunculuk sergiliyor ve başarılı performansları ile biliniyor. Uzun süre dans eğitimleri de almış olan Çınar, tiyatro sahnesinde de yer alan ünlüler arasında bulunuyor.