Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin, Maldivler’den paylaştı: Evet, kayboldum!

Kerem Bürsin, Maldivler’den paylaştı: Evet, kayboldum!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sen Çal Kapımı dizisinin sezon finali yapmasının ardından ilginç durumlar yaşanmaya başladı! Zira aralarındaki aşk hikayelerini her fırsatta reddeden Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in, aynı anda Maldivler’den paylaşım yapmaları kafaları bir hayli karıştırdı!

İkili, geçtiğimiz yıl Haziran ayında başlayan romantik komedi dizisinde birlikte kamera karşısına geçmeye başlamıştı. Son dönemin en popüler genç oyuncuları arasında yer alan Erçel ve Bürsin, birbirlerine ilk günden beri çok yakıştırıldılar.

Ancak hayranlarının ve magazin dünyasının tüm yakıştırmaları ve soruları karşısında da böyle bir durum olmadığını, bu sorulardan çok sıkıldıklarını söylediler sürekli.

Fakat Maldivler’e birlikte gitmiş olmaları da ister istemez herkesi şaşırttı! Önce Hande Erçel, gittikleri yerden paylaşımlar yapmaya başladı.

Kerem Bürsin, Maldivler'den paylaştı: Evet, kayboldum! 9

Bikinili ve şapkalı pozlarının yanı sıra manzara fotoğrafı da paylaştı Hande Erçel.

Ardından Maldivler’den Kerem Bürsin de bir manzara resmi paylaştı ve İngilizce olarak “Evet kayboldum ve bu iyi hissettiriyor” diye yazdı.
Kerem Bürsin, Maldivler'den paylaştı: Evet, kayboldum! 10

Anlaşılan iki oyuncu, uzun ve yorucu bir set sürecinden sonra dinlenmek için Maldivler’e kaçmışlar. İkisinin aynı anda orada olmaları dedikoduları da beraberinde getirdi.

İşte Kerem Bürsin’in son paylaşımı:

Kerem Bürsin, Maldivler'den paylaştı: Evet, kayboldum! 11