Ana sayfa Dizi Fragmanları Kimse Bilmez 4. bölüm fragmanı yayınlandı! Ali Hüroğlu bu duruma düşmemeliydi!

Kimse Bilmez 4. bölüm fragmanı yayınlandı! Ali Hüroğlu bu duruma düşmemeliydi!

tarafından ker_def

Kimse Bilmez 3. bölümüyle 25 Haziran Salı akşamı atv ekranında yayınlandı. Ali Hüroğlu’nun vurulduğu 3. bölümde izleyicilerin eleştirdiği bir sahne vardı.Ali’nin hem Sevda’nın hem de polislerin karşısında çaresiz kaldığı son sahne izleyicilerin eleştirisine sebep oldu. Bazı izleyiciler Ali Hüroğlu’nun bu hale düşürülmemesi gerektiğini belirtiyor.

Keremcem, Özgü Kaya ve Engin Hepileri’nin başrollerinde yer aldığı Kimse Bilmez dizisinin 4. bölümü 2 Temmuz Salı günü izleyicilerle buluşacak.

atv ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Kimse Bilmez dizisinin yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı.Videodan yeni bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

En son yayınlanan 3. bölümden detaylar şöyle:

Ali, Sevda’nın evinden ayrılırken Köksal’la ilgili kafası karışmıştır. Köksal, Ali’yle yaşadığı karşılaşma sonucu derinden sarsılır ve sırrının öğrenildiği zannıyla derin bir korkuya kapılır. Sevda, Ali’yle birlikte zaman geçirmek için bahaneler üretirken yaklaşan tehlikeden habersizdir.

Uygar ve Amca korkunç bir plan hazırlamaktadır. Bu plan hem Ali’nin ölmesini sağlayacak, hem de Sevda’yı Ali’den nefret ettirecektir. Olan bitenin tam olarak farkında olmasa da Pilot da bu planın parçasıdır. Ali ise başına geleceklerden habersiz Sevda’nın borcunu ödeyerek onu Uygar’dan tamamen kurtarma uğraşındadır.

Sinan’ın Ali’nin mahallesinde uyuşturucu satması planın fitilini ateşler. Ali, Uygar’ın planına engel olabilecek midir? Pilot, abisini ölüme sürükleyecek midir? Sevda, ailesiyle sınandığı bu plan karşısında ne yapacaktır?