Ana sayfa Dizi Haberleri Kiralık Aşk’ta Defne ile Ömer birbirini ne kadar tanıyor ki evleniyor

Kiralık Aşk’ta Defne ile Ömer birbirini ne kadar tanıyor ki evleniyor

tarafından ker_def

kiralikask3-606x320

Her şey mükemmel gibi görünüyor eyvallah, ama görünüyor sadece. Aslında öyle düşüncesizlikler var ki işin içinde. Mesela Ömer’in yaptığı düşüncesizliklerden bir iki tane sıralayayım şuraya: (Sadece son bölümden olanlar, dahası var çünkü.)

1.Özel şoförüm var, ama hala “müstakbel eşim” otobüs, metrobüs geliyor kahvaltımı hazırlamaya. (Göndersene Şükrü’yü, sabahları Defne’yi alsın evden. Adam zaten boş boş kapıda bekliyor.)
2.Akşamları iş çıkışı şoförüm ile evime dönüyorum ama “müstakbel eşim” yine otobüs, metrobüse talim. (Eve yarım saat geç gidiver, ne olacak?)
3.Akşam amcama gidiyorum ve “müstakbel eşimle” karşılaşıyorum “Aaa, ne işin var senin burada?” bir hafta sonra evleneceğiz, birbirimizden haberimiz yok (Bu madde ikisi için de geçerli.)
4.Çayı tek şekerli içtiğini biliyorum, çünkü ofiste görüyorum (iyi bir gözlemciyim) ama sıcak çikolata sevdiğinden haberim yok “müstakbel eşimin”. Neden? Çünkü bir cafeye gidip iki kelam sohbet edip baş başa vakit geçirmedik hiç. E, ofiste de sıcak çikolata servisi yok, haliyle bilmiyorum.