Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kırmızı Oda’nın Murat’ı Halit Özgür Sarı, Şampiyon’un Kerem’inden çok farklı

Kırmızı Oda’nın Murat’ı Halit Özgür Sarı, Şampiyon’un Kerem’inden çok farklı

tarafından ker_def

Yapımcılığını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlunun gerçek karakterlerin gerçek hikayelerine dayanan eserinden uyarlanan ‘Kırmızı Oda’, bu akşam (cuma) 20.00’de ilk bölümüyle TV8 ekranlarında seyirci karşısına çıkacak.

Dizinin zengin oyuncu kadrosunun dikkat çeken isimlerinden Halit Özgür Sarı, ‘Kırmızı Oda’da klinik müdürü Murat karakterini canlandırıyor. Alanında uzman psikiyatristlerinin görev yaptığı kliniğin yönetimini üstlenen Murat, karizması ve yakışıklılığı ile dikkat çekiyor. Oyuncu en son TRT1 ekranında Şampiyon dizisinde Kerem karakterini canlandırdı ve büyük de dikkat çekti. Sarı’nın Şampiyon’un ardından Kırmızı Oda ile kariyerine devam etmesi, önemli bir çıkış olarak da görülüyor.

Kırmızı Oda'nın Murat'ı Halit Özgür Sarı, Şampiyon'un Kerem'inden çok farklı 7

Genç oyuncu Halit Özgür Sarı, ‘Kırmızı Oda’yı şu sözlerle anlatıyor: “Anlatmak anlamaktır. Anlatma isteğimizin ardından sonuna kadar gideceğimiz bir yolculuk başlıyor. Hepimize yardım edecek bir serüven başlıyor. Çok heyecanlı…”

Kırmızı Oda dizisi, tv8 ekranında farklı bir yapım olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor. Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral gibi isimlerle birlikte rol alan Halit Özgür Sarı için çok önemli bir deneyim olacak.

Oyuncu, ilk olarak Diriliş Osman dizisinde Süleyman karakteri ile ekran kariyerine 2018 yılında başladı. Ardından Hakan Muhafız dizisinde Arif karakterini canlandırdı. Şampiyon dizisinde Kerem olarak da geçtiğimiz sezon TRT1 ekranında yer alan Halit Özgür Sarı, son 2 yılda adından sıkça söz ettirmeyi başardı.