Ana sayfa Dizi Fragmanları Kızım 14. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Öykü’nün babalık testi korkusu

Kızım 14. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Öykü’nün babalık testi korkusu

tarafından ker_def

Kızım dizisinin 14. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler olacağı merakla beklenmekte. Kızım dizisi 14. bölümü 21 Aralık Cuma günü izleyicilerle tv8 ekranında buluşacak.

Kızım dizisi 14. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Videodan diziden yeni görüntüleri izleyebilirsiniz. Demir’in babalık testi yapacağını Öykü öğreniyor. Demir, Öykü’nün saçlarını babalık testi için hastaneye götürmeyi planlıyor. Ancak Öykü, yatağındaki ve yastığındaki tüm saçları topluyor. Ayrıca başına da bere takarak saçlarının etrafa dökülmesine engel olmaya çalışıyor. DNA testi sonucu çıkıyor. Peki sonuç ne? İşte bu sorunun yanıtı merakla beklenmekte. Candan ise Uğur hakkındaki gerçeği öğreneceğe benziyor.

Kızım dizisi 14. yeni bölümden yayınlanan ilk fragmanda Demir, Cemal’e gidiyor ve kafasını karıştırmamasını söylüyor. DNA testi için hastaneye giden Demir, babalık testi yaptırdı. Cemal’in “Ya ben gerçekleri söylüyorsam. Ya Öykü senin gerçek kızın değilse” diye konuşması üzerine Demir suratına yumruğu yapıştırdı. “Benim kızımdan uzak dur diyen” Demir’in içini ise bir şüphe kapladı. Asu ile Cemal’in planları tıkır tıkır işliyor. Candan, Demir’e yaklaşmaya çalıştıkça kendisinden uzaklaşmasından rahatsız olduğunu söylüyor. Sonra da Cemal’in kapısını çalıp Demir ile ilgili tüm gerçekleri öğrenmek istiyor. Cemal’in Candan’a ne anlatacağı merakla beklenmekte.

Oyuncular:
Buğra Gülsoy
Leyla Lydia Tuğutlu
Beren Gökyıldız
Serhat Teoman
Tugay Mercan
Sinem Ünsal
Suna Selen
Selin Şekerci