Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Konsomatrislik de yaptı, köylü kızı da oldu! Aslı Samat hayat dersi gibi!

Konsomatrislik de yaptı, köylü kızı da oldu! Aslı Samat hayat dersi gibi!

tarafından ker_def

Hercai dizisinde Melike karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu Aslı Samat, ilk olarak 2015 yılında Uzaklarda Arama isimli filmde rol aldı. Ardından ise Ateşböceği isimli dizide Şirin karakterine hayat verdi.

Lady Winsley ve Konuşan Hayvanlar isimli yapımlarda da boy gösterdi. Şimdilerde Hercai dizisinde Melike karakter ile ekranda yer almaya devam ediyor. Akşam gazetesinin sorularını yanıtlayan Samat, oyuncu olarak farklı rolleri canlandırmış birisi.

Canlandırdığı karakteri yaşatan birçok oyuncu olduğunu ve kendisinin de bu hedefi belirlediğini anlatan Aslı Samat, tadına bakmadığı bir rol bırakmamak niyetinde.

Genç oyuncu, “Kariyerime konsomatrislik yaparak hayatını kazanan bir kadınla başladım. Belki de en çok eğlendiğim karakterdi. Şimdi köylü bir kızı oynuyorum. Aynı anda tiyatro sahnesinde erkek gibi büyütülmüş bir kadın canlandırıyorum. Ne kadar farklı, ne kadar çeşitli ve keyifli! Meselem daha çok çeşitlendirmek. Fiziki şartları dar bakış açısıyla görmeyen, hayal kurabildiğin bir meslek oyunculuk. Ve Benim için en önemlisi hazzı iliklerime kadar hissetmek… Tam işini yaptığın o an ne zorluğu kalır, ne korkusu” diye konuştu.