Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Kova Burcu 2019 Nisan Ayı Yorumları – Demet Baltacı

Kova Burcu 2019 Nisan Ayı Yorumları – Demet Baltacı

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Demet Baltacı, Nisan ayında Kova burcunun neler yaşayacağına dair önemli bilgiler sundu. Youtube kanalında takipçilerine astroloji, gezegenler ve burçlarla ilgili önemli detaylar vermekte olan Demet Baltacı, Nisan ayı yorumlarını da paylaştı. Videodan Kova Burcunun Nisan Ayı yorumlarını bulabilirsiniz.

Peki Demet Baltacı’nın Kova burçlarına önerileri neler? Nisan ayında meydana gelecek gezegen hareketleri, yeni ay ve dolunay döngüleri genel olarak sizi olumlu etkileyen, hayattan aldığınız keyfi artıran enerjiler taşıyor.

Demet Baltacı, “İletişim trafiği hayatınızda artıyor. Daha fazla kendinizi ifade etme imkanı buluyorsunuz. Konuşma, görüşme, seyahat imkanı bulacaksınız. Yeni ay döngüsü size yeni fırsatlar sunabilir. Sosyal konularda, ticari ve eğitim konuları öne çıkacak. Aşk ve sosyal ilişkiler, çocuklarla ilgili konularda enerjinizi daha çok ortaya koyacak ve insiyatif alacaksınız” diye konuştu. Demet Baltacı’nın Kova burcu için Nisan ayı yorumlarının tamamını videodan izleyebilirsiniz.