Ana sayfa Dizi Haberleri Kurtlar Vadisi’nin en orijinal karakteri, Çukur’da ortaya çıktı

Kurtlar Vadisi’nin en orijinal karakteri, Çukur’da ortaya çıktı

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Detay / Bir dönem Kurtlar Vadisi dizisinde rol alan Muhammed Cangören, Show TV’nin iddialı dizisi Çukur’da yer aldı.

Cangören, bir döneme damga vuran bir isim. Onu Kurtlar Vadisi dizisindeki Abuzer Kömürcü karakteri ile tanımayan neredeyse yok.

“Zürriyetsiz”, “Lat it” sözleri, kokan çorapları, pis ayakları ve atleti ile bir döneme damga vuran Abuzer Kömürcü, doğal burun karıştırma halleriyle de internette çokca konuşulmuş bir karakterdi.

Çukur dizisinde ise Reşit olarak izleyeceğiz…

Vartolu’nun Reşit’i tanıtırken söylediği ‘Bu adam Sovyetler zamanı şahinlere tankın içine nasıl bomba bırakılacağını öğreten adam. Senin bugüne kadar hayatında görmediğin silahları kullanmayı bilen ve ona sahip olan adam’ sözleri dikkat çekti.

MUHAMMED CANGÖREN KİMDİR?

1951 Afganistan doğumlu. Tiyatro oyuncusu. Orta okulda tiyatroya başlamış ve 1969 yılında Afganistan televizyonlarında çalışmaya başlamıştır. 30’a yakın televizyon filmi bulunmaktadır. 1982 yılında Türkiye’ye gelen oyuncu önce çocuk tiyatroları yapmış daha sonra da İkinci Bahar dizisinde rol alarak dizi serüvenini başlatmıştır.

Kurtlar Vadisi'nin en orijinal karakteri, Çukur'da ortaya çıktı 7

GİZEMLİ KARAKTER REŞİT KİM?

Çukur’un yeni bölümünde Yamaç, Cumali ve Vartolu, Karakuzular’a karşı başladıkları savaşta güçlü silahlara ihtiyaç duyunca yeni bir isme ulaşıyor. Vartolu’nun bağlantıyı sağladığı Reşit karakteri, Yamaç’la buluşuyor. Vartolu’nun Reşit’i tanıtırken söylediği ‘Bu adam Sovyetler zamanı şahinlere tankın içine nasıl bomba bırakılacağını öğreten adam. Senin bugüne kadar hayatında görmediğin silahları kullanmayı bilen ve ona sahip olan adam’ sözleri dikkat çekiyor.

Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!