Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum izleyicisi endişeli! Gerçek yayın günü olan perşembe başarılı olamazsa ne yapacak?

Mahkum izleyicisi endişeli! Gerçek yayın günü olan perşembe başarılı olamazsa ne yapacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mahkum, bu sezon ekrana koyduğu çoğu diziyle kötü sonuçlar alan Fox TV’ye umut oldu. Aynı hafta içinde arka arkaya iki bölümü yayınlayarak TV dünyasında bir ilki gerçekleştiren Fox TV’nin bu denemesi bakalım nasıl sonuç verecek.

Başrollerini Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun paylaştığı Mahkum dizisinin ilk bölümü 14 Aralık Salı akşamı yayınlandı. Aslında yayın günü perşembe olan dizinin ilk bölümünün salı günü yayınlanmasının sebebi, o akşam ekrana gelen Evlilik Hakkında Her Şey’in koronavirüs sebebiyle çekilememesiydi.

Mahkum dizisi salı akşamı yayınlanan bölümüyle reytinglerde oldukça iyi bir sonuç aldı. Bu elbette sevindirici bir sonuç. Ancak beraberinde soru işaretlerini de getiriyor. Zira Mahkum, gerçek yayın günü olan perşembe başarılı elde edemezse işte o zaman işler karışacak.

Mahkum izleyicisi endişeli! Gerçek yayın günü olan perşembe başarılı olamazsa ne yapacak? 7

Şimdi herkes Mahkum’un yarın açıklanacak reyting sonucunu bekliyor. Ancak izleyici şimdiden harekete geçti bile. Dizinin salı günü elde ettiği başarıyı gören izleyici Mahkum’un artık salı akşamları yayınlanmasını istiyor. Öte yandan Evlilik Hakkında Her Şey’in 21 Aralık’tan itibaren salı akşamları yeniden izleyicilerle buluşacağı duyuruldu.

Perşembe akşamı Mahkum için o kadar kolay olmayacak. Zira bu akşam çok güçlü rakipler ekranda. En güçlüsü ise yayınlandığı ilk günden bu yana reytinglerde birinciliği elden bırakmayan Kanal D dizisi Camdaki Kız.

Perşembe akşamları ekrana gelen ATV dizisi Bir Zamanlar Çukurova ve TRT 1’de yayınlanan Barbaroslar da sadık izleyicileriyle artık oturmuş diziler. Şayet Mahkum salı akşamları elde ettiği oranları perşembeleri yakalayamaz ise bu Fox TV adına büyük bir sıkıntı anlamına gelecektir. Dolayısıyla bu akşam Mahkum’u çok büyük bir sınav bekliyor.