Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı’da hikaye vurucu olunca reytingler iyi geldi! Masumiyet’te sorun çözülmedi, Kağıt Ev büyük sıkıntı yaşıyor!

Maraşlı’da hikaye vurucu olunca reytingler iyi geldi! Masumiyet’te sorun çözülmedi, Kağıt Ev büyük sıkıntı yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumiyet’in yeni gününde reytingleri yine limonu, Maraşlı yükseldi, Kağıt Ev duvara çarptı! Pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Çukur’un yer almadığı dün akşam, reytinglerde zirvede beklendiği gibi TRT1 dizisi Uyanış Büyük Selçuklu var.. Tüm kategorilerde her zaman olduğu gibi birincilikleri toplayan dizi, milyonları yeniden ekranlarda buluştu.

Uyanış Büyük Selçuklu’dan sonra dikkat çeken diğer dizi ise atv ekranlarında yayınlanan Maraşlı oldu. Tüm kişiler kategorisinde ikinci sırada yer alan dizi, AB’de 4. olurken, ABC1’de ise günü 7. sırada tamamladı. Burak Deniz ve Alina Boz ikilisinin başrolündeki dizinin reytingleri geçtiğimiz haftaya nazaran gayet iyi geldi. Dizide birbiri ardına patlayan bomba gelişmeler, ayrılıklar reytinglere olumlu yansıdı. Ancak dizi hayranları hikayede bu kadar büyük değişimi beklemiyordu. Bu yüzden de “Acaba final mi olacak?” endişesi arttı.

Fox TV’nin Çarşamba günleri yayınladığı Masumiyet dün akşam yeni gününde ekrandaydı. Çarşamba akşamlarına benzer reytingler alan Masumiyet, izleyicisini yeni güne taşıdı ama çok iyi sonuçlar bekleyenleri bir daha düşünmeye teşvik etti. AB ve ABC1 kategorilerinde günü 5. sırada bitiren Masumiyet dizisi, tüm kişilerde ise 8. sırada yer aldı. Sıralama noktasında iyi sonuçlar alan dizinin, yine de reyting olarak ortalama oranlardan yukarı çıkamadığı görülüyor. Çok daha iyi sonuçlar bekleyen Fox TV ise bu reytinglerden tatmin olacak mı bilinmez?

Maraşlı'da hikaye vurucu olunca reytingler iyi geldi! Masumiyet'te sorun çözülmedi, Kağıt Ev büyük sıkıntı yaşıyor! 8

Elbette ki Masumiyet dizisinin güçlü ve etkileyici hikayesi ile daha geniş bir izleyiciyi ekrana çekmesi bekleniyordu. Dizinin setinde oyuncular yüklendikleri kadına şiddete yönelik farkındalık yaratma misyonundan memnun. Ancak ekran performansı noktasında Fox TV’ni ne kadar memnun olduğu sorgulanıyor…

Maraşlı'da hikaye vurucu olunca reytingler iyi geldi! Masumiyet'te sorun çözülmedi, Kağıt Ev büyük sıkıntı yaşıyor! 9

Star TV’nin Kağıt Ev dizisi ise 5. yeni bölümü ile ekrandaydı. İlk başladığından bu yana yine izleyicileri etkilemekte zorlandığı görülen yapım adına reyting sonuçları pek de iyi gelmedi… Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu ve Tuvana Türkay’ın başrolünde yer aldığı dizi dün akşam ABC1’de 9. olurken, tüm kişilerde 1. sırada yer aldı ve AB’de de günü 10. sırada tamamladı.