Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Mart ayında DasDas Online üzerinden izleyebileceğiniz tiyatro etkinlikleri!

Mart ayında DasDas Online üzerinden izleyebileceğiniz tiyatro etkinlikleri!

tarafından ker_def

DasDas’ın kapalı gişe oyunları Mart ayında da DasDas Online üzerinden seyircilerle buluşmaya devam ediyor. Anadolu Efes tarafından dijitalleştirilen ‘Joseph K.’ ve ‘Westend / Batının Sonu’ oyunlarının yanı sıra Aras Kargo’nun katkılarıyla dijitalleştirilen ‘Uyku Nereye Kaçar?’, ‘Güle Güle Diva!’, ‘Timsah’ ve ‘Astro Ay’a Tırmanıyor’ ile sanatseverleri tiyatro dolu bir ay daha bekliyor.

DasDas Online, Mart ayına Didem Balçın, Mert Fırat, Onur Dilber ve Özgün Aydın’ın sahneyi paylaştığı ‘Joseph K.’ oyunu ile giriyor. Franz Kafka’nın Dava’sı, 12 Mart Cuma akşamı 21.15’te ‘Joseph K.’ ile DasDas Online’da tekrar açılıyor. 14 Mart Pazar günü 13.00’te Alper Baytekin tarafından tasarlanıp yönetilen çocuk oyunu; ‘Uyku Nereye Kaçar?’ DasDas Online’da perdelerini açıyor. Pelinsu Ekşioğlu ve Berçem Açığ’ın oynadığı oyunda minik tiyatroseverler, Pelinsu ve Berçem’in kaçan uykularının peşine düşüyor.

Firuze Engin’in yazıp yönettiği ‘Güle Güle Diva!’ da 19 Mart Cuma akşamı 21.15’te DasDas Online’da olacak. Selen Uçer’in tek kişilik performansıyla beğenileri topladığı oyun, inzivaya çekilen bir divanın yıllar sonra vereceği ilk konserin kalplere dokunan hikayesini konu alıyor.

DasDas Online, 20 Mart Cumartesi akşamı 21.15’te DasDas’ın bir diğer sevilen oyunu ‘Timsah’ı izleyicilerle buluşturacak. İngiliz mizah yazarı Tom Basden’ın imzasını taşıyan, Mert Fırat ile Volkan Yosunlu’nun yönettiği oyunda Alper Baytekin, Berkay Tulumbacı, Naz Çağla Irmak ve Özgün Aydın rol alıyor. Dostoyevski’nin aynı adlı öyküsünden esinle kaleme alınan ‘Timsah’, gösteri toplumunun sistemle el sıkışmayı seçen aktörleriyle, bir timsahın karnından hesaplaşıyor.

21 Mart Pazar günü 13.00’te çocukların ilgiyle izlediği ‘Astro Ay’a Tırmanıyor’ yeniden DasDas Online’da sahnelenecek. Alper Baytekin’in tasarlayıp yönettiği, oyuncu kadrosunda Bağış Angigün ve Merve Tokgöz’ün yer aldığı oyun, en büyük hayali astronot olup uzaya gitmek olan Bağış’ın dostu Astro’yla beraber çıktıkları heyecanlı serüvene minikleri de davet ediyor.

DasDas Online, tiyatro oyunlarıyla dopdolu geçen Mart ayına DasDas’ın klasikleşmiş oyunlarından ‘Westend / Batının Sonu’ ile veda ediyor. DasDas Online, 26 Mart Cuma akşamı 21.15’te perdelerini Evren Bingöl, Gün Koper, Mert Fırat, Naz Çağla Irmak, Pervin Bağdat ve Tülin Özen gibi birbirinden başarılı ismi buluşturan, Moritz Rinke imzalı ‘Westend / Batının Sonu’ için açacak. Tuğsal Moğul’un yönettiği oyunda izleyiciler, Eduard ve Charlotte çiftinin eski arkadaşlarını ve komşularını ağırladıkları geceye konuk olacak. Gecenin sonunda, ortaya dökülen sırlar ve konuşulan konularla karakterlerin yaşadıkları beklenmeyen dönüşümler, seyircilerin bütün ön yargılarını alt üst edecek.